Den sista

Hej!

Det slog mig precis att det är den sista september idag. Imorgon är det oktober. Då är det verkligen höst på riktigt. Åh jag saknar sommaren! Aja det är väldigt fint på hösten.

Kram!


090930

Hejsan!

Har Mikan här som ska sova. Just nu sitter vi och tittar på sesongsstarten av Grey´s anatomy.

Det har egentligen inte hänt så mycket idag. Var i skolan. På eftermiddagen så hade niorna spexfoto. Det var kul att hjälpa Mikan att klä ut sig till vampyr. Samtidigt som man kollade vad alla andra klädde ut sig. Om ett år så är det vi som springer runt och sminkar varandra.

När vi kom hem så testade vi Mikans fejkblod lite mer. Det började med att det skulle se ut som vi skulle ha skärt oss. Men efter ett tag (ungefär en sekund) så var hela händerna nersmetade med fejkblod. Enda problemet sen var ju att det inte försvan helt. Så jag är lite halft orange om händerna. Ser ungefär ut som om jag har andskar på mig. Påminner mig om när jag använde blåbär som andsiktsmaks i sommras. Haha.

Ska fortsätta kolla nu.

Kram Fanny!

Mellanmål

Hej!
Sitter hemma i soffan och äter mellanmål. Kanske är lite sent för det med tanke på att vi troligtvis ska äta middag snart. Men jag kunde inte låta bli. Var så sugen. Så jag gjorde i ordning varm oboj och vanilj yogurt med äppelbitar i. Mums säger jag bara. Det är så enkelt och så gott.
Kram Fanny!

090928

Hej!

Imorgon så har jag skolfoto. (Vi tar väldigt sent i vår skola. Alla tar typ första veckan.) Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Lutar ut kjolen jag köpte på Jc för ett tag sen. Men får se imorogn. Idag var det i alla fall syskonfoto. Jag ville inte ta. Men jag kunde inte motså min brorsas blick när han bad mig att ta med honom. Om jag blev bra vet jag inte. Men jag ttog det i alla fall.

Nu ska jag stoppa i mig en macka. För måste dra till dansen snart. Årkar verkligen inte gå. Men jag missade på måndagen förra veckan. Så jag behöver gå idag. Men jag brukar aldrig orka åka dit. Men det är så sjukt kul när man är där. Är det någon annan som känner så?

Måste bara säga att jag lyckats få in låtarna jag köpt i mobilen till datorn nu. Vet inte varför det inte funkat förut. Men nu funkade det i alla fall och jag är så glad.

Kram Fanny!


090927

Hej!

Det blev mycket bilåkande idag. (Säger man så, bilåkande?) Tog ungefär två och en halv timma (som jag sa imorse) dit. Och så lika lång tid hem. Men det blev en två timmar på äventyrsbadet. Och det var de värt. Det var de roligaste äventyrsbad jag varit på. Gustavsvik hette det. För er som bor i närheten av Örebro bode åka dit. Men ni har säkert redan varit där. Jag har ju varit på både Eriksdalsbadet och Husby.

Tyvärr så glömde jag kameran imorse. Men det hade inte varit så mycket att fota i alla fall. I bilen är det inte så kul och på badet kan man inte fota.

Kram Fanny!

Örebro

Hej!

Idag så ska hela familjen till Örebro. Pappa ska köpa en båtmotor där. Vi andra följer med för att gå på något äventyrsbad som finns där. Det ända är att det tar två och en halv timma att åka dit. Mikan följer också med. Så det blir kul. Men vet inte när jag kommer hem ikväll eftersom det tar så lång tid att åka dit. Men hoppas att det inte blir allt försent. Har ju skola imorgon.

Kram Fanny!

Ny datamus

Hej!

Var i stan igår innan dansen. Hittade typ världens coolaste datamus. Eftersom jag alltid snor pappas så fick jag den av honom. Givetvis så blev brorsan avundsjuk. Men han kanske kan få låna den ibland. (Om han är snäll! Hihi!)

Kram Fanny!


Pokemon

Hej!

Brorsan har en kompis här och dom har suttit i en timma nu och spelat pokemon på nintendot och diskuterat vilken som är den största pokemonen i hela pokemonvärlden. Jag kommer ihåg när jag hade min pokemonperiod. Hade hur många kort som hälst. Men vad är det egentligen med pokemon? Dom flesta har en pokemonperiod. Men vad är det roliga?

Kram Fanny!


If I were a boy

Hej!

Sitter och lyssnar på If I were a boy med Beyonce. Älskar den låten. Men samtidigt så blir jag bara så sur. Hon sjunger om allt hon skulle göra om hon var en kille. Men varför kan hon inte göra allt det om hon är tjej? Okej hon kanske inte vill spana efter tjejer. Men hon kan spana efter killar. Jag vet att det bara är en låt och att Beyonce säkert inte håller med om allt hon sjunger. (För om hon skulle det så skulle hon vara världens mäst delade och osäkra person.) Men samtidigt, jag blir bara så sur.

Kram Fanny!


Dagens 090922



Har köpt allt på Bik Bok förutom klockan som kommer från cocoo.se.

090920

Hej!

Idag så skulle jag egentligen ha behövt sitta med näsan i en bok hela dagen. Men tröttnade ganska snabt när jag inte hade tagit med mig någon fysikbok hem och den enda boken vi hade hemma var NE. Och där i har forskare skrivit. Så man fattar ingenting. Jag hittade heller inget på internet om elektromagneten.

Så jag, mamma och brorsan drog till morfar och jag lånade hans systemkamera (igen). Sen så drog vi till IKEA. Jag lyckades faktiskt hålla mig till min "att köpa på IKEA-lista". Förutom att jag köpte två kuddar till sängen i stället för en. Lyckades nämligen bli av med en kudde förra sommaren när vi bilade. Men nu har den ersatts. Annars så köpte jag en smal bokhylla som jag ska ha brevid balkongdörren. Fanns inte i någon färg jag ville ha. Utan bara i svart, röd och furu. Så jag köpte en i furu. Får bli en utflykt till färgaffären så jag kan måla om den. Eller hoppas att pappa kan hjälpa mig. Försöker måla om ett skåp och jag måste säga att målare är INTE mitt framtida yrke. Haha.

Ska krypa ner i sängen nu med Damernas dektektivbyrå. Min kompis säger att den är jätte bra. Lyckades bara läsa en sida igår så vet inte så mycket än.

Dröm sött!



Såhär kommer jag se ut dom närmaste dagarna! (Från förra gången jag lånade morfars kamera.)

Sånt är livet

Hej!

Det blir inget Harry Potter tittande idag. Utan det får bli någon annan helg. Vi har nämligen gäster här. Det är typ pappas brylling från Usa. Så mamma ville att jag skulle vara hemma. Tråkigt. Men men. Den ljusa sidan är att jag kanske hinner med lite läxor då.

Kram Fanny!

3 år!

Hej!

Igår så var det tre år sedan jag lärde känna en av mina bästa kompisar. Jag kan inte fatta att det har gått så lång tid. Idag så ska vi typ "fira" med att se alla Harry Potter filmerna (inte sexan då). Vi är två Harry Potter nördar. Det ska bli kul. Men jag undrar hur många jag kommer hinna se innan jag somnar. Haha.

Kram Fanny!


Klocka

Hej!

Minns ni klockan jag skrev om för några dagar sedan? Jag kunde i alla fall inte låta bli att skicka efter den. Nu har den kommit. Och jag ångrar verkligen inte mitt köp! Är lite ovan att ha en klocka på armen bara. Men jag älskar klockan!

Kram Fanny!


När har man inte shoppat lite för mycket?

Hej!

Idag så var jag i skolan. Hihi. =)

Efter skolan så åkte jag och några kompisar till stan. (Gud vad mycket jag har åkt till stan på sista tiden.) Kanske blev lite mycket shopping med tanke på att jag och min kompis skulle spara pengar för att studera utomlands ett år. Men jag kan börja spara nästa månad. =P Det blev i alla fall hårbandet jag provade på KappAhl, en helt brun t-shirt, ett par strumpbyxor och en jätte gullig kjol från JC. Så ja pengarna får jag börja spara nästa månad. (Säger man inte alltid så?)

Xoxo Shopping girl! Hihi!


Återvunnet

Hej!

Tycker det är så sjukt coolt med återvunna läskburkar. Och då menar jag inte sådan man pantar. Utan här är en sida som återvinner burkar på ett annat sätt. När jag var i Italien för några år sedan så var det några som hade återvunnit olika läskburkar. Men då hade dom byggt skäpp, bilar och hattar.

Kram Fanny!











Älskar alla! Om det inte hade varit en Amerikans hemsida som sålde dom så skulle jag absolut och skickat efter något!


090915

Älskar linnet!

lookbook.nu


Nageldekorationer

Hej!

Var inne på melba.se och hittade grymt coola dekorationer till naglarna. Jag tyckte själv att dom var lite dyra. Men funderar på om jag inte ska skicka efter en lime eller kiwi. Grejen är bara att jag tidigare idag hittade en klocka på cocoo.se som jag skulle vilja ha. (Gud vad jag vill ha. Måste sluta kolla på e-shoppar!) Och eftersom jag är i större behov av en klocka så blir det nog den om något. Men dom som kunde få naglar som Foki!

Kram Fanny!





VS.


Tandläkarn

Hej!

Skrev tidigare att jag skulle till tandläkaren idag. Eller egentligen så var det tandregleraren. Skulle kolla om jag ska få tandställning. Och japp det ska jag. Kommer få välja ett ställe att gå till. Sedan går man dit och typ undersöker och tar avtryck. Vet inte riktigt hur hela den där grejen fungerar. Problemet är bara att min tunga trycker ut tänderna. Så om jag inte lär mig att ta ner den så kommer tänderna åka ut igen efter att man tagit bort tandställningen. Så det är bara att sätta igång och öva.

Kram Fanny!

090912

Godmorgon!

Kom upp för någon timma sedan. Men har inte lyckats få i mig frukost än. Är verkligen så seg på morgonen.
Idag tror jag kan bli en riktigt bra dag. Ska hem till en kompis efter lunch. Sedan vid halv åtta så kommer typ alla kompis från skolan dit. Så ska vi kolla på en film och äta chips och dipp! Mums! Ska även sova över där. Så kommer nog att bli en ganska sen kväll ikväll. Men en sak som är säker är att jag inte kommer ha tråkigt ikväll.

Kram Fanny!


090911

Hejsan!

Dom flesta förknippar otursdagen med fredag den 13:de. Men jag förknippar otursdagen med 11 september. Fast jag har inte haft någon outur idag. Förutom att jag glömde alla stegen på dansen sista gången vi körde igenom den idag på dansen. Men det ser inte jag som otur direkt.
Jag har faktiskt haft ganska tur idag. Först och frömst så var vi nästan lediga. Vi har haft insamlingsdag så hela dagen skulle man samla in pengar till en skola i Kenya. Jag och min kompis skulle baka två kladdkakor som pappa var berädd att skänka pengar för. Sen så kom en till kompis och vi har bara latjat hela dagen. Om man kan säga så. Så typ ledig. Sen så är vi lediga måndag, tisdag också. Har studiedagar. Men ska till tandläkarn på tisdag. Så jag kan inte sova hur länge som hälst.

Kram Fanny!

Igår inne på KappAhl


Vad ska man skriva här då?

Hej!

Idag så har jag inte gjort mycket mer i skolan än att läsa. Så det har varit en väldigt slapp dag.
Efter skolan så åkte jag och två kompisar till myrorna. Blev ett armband och en halsduk. Sen så åkte vi till stan och jag köpte en ring på glitter. Naturligtvis så glömde vi bort tiden och fem i sex så kom vi på att teatern börjar om fem minuter. Så jag och min kompis kom en tjugo minuter försent. Inte så kul första gången på terminen. Men sånt är livet.

Kram!

090910

Hej!
Idga efter skolan så ska jag och någon kompis till myrorna. Förhoppningsvis så finns det några snygga smycken till ett bra pris. Men vi får se.
Efter det så är det första gången på teatern. Gud vad kul det ska bli. Fast den gruppen jag går i spelar inte så mycket teater. Vi pratar så mycket så vi håller fortfarande på med pjäsen vi började på förra året. Men jag tycker att det är ganska kul.
Kram Fanny!



lookbook.nu

090909 09:09

Berättade ju imorse att 080808 08:08 åt jag en godis. 090909 09:09 så åt jag ett äpple. Vilket jag skulle säga är motsattsen mot en godis.

Ringar och armband

Hej!
Idag var jag i stan med Mikan och en annan kompis. Blev inte så mycket shopping. Hade tänkt köpa ett par vita convere. Men orkade bara gå in i en skoaffär. Och där hade dom inga. Så jag får köpa ett par nästa gång. Däremot så köpte jag ett trepack med ringar på hm och en plånbok på topshop som jag gått och suktat efter i två månader nu. Ringarna var lite stora. Men om jag hade köpt en storlek mindre så hade jag inte fått av dom. Det största problemet är nog att jag ränsade min smyckeslåda i helgen och minringburk var full redan innan. Men jag får väll ta en större bara.

Gick in på hms hemsida och skulle kolla om ringarna jag köpte fanns där och om det i så fall var någon skilnad på priset. Men dom fanns inte. Däremot så hittade jag en snygg ring och ett armband.
Kram Fanny!




090909

Hej!
090909 idag. Kommer ihåg vad jag gjorde 080808 08:08. Jag var tvungen att gå upp och göra något. Så jag satte klockan, gick upp och åt en godis. Det blir troligtvis inte en godis 090909 09:09. För då är jag i skolan och har lektion. Men får se vad det blir. Det blir i alla fall en gång på 100 år.
Ha en bra dag!



lookbook.nu

lookbook

Var inne på lookbook. Och jag måste säga att jag älskar de här outfittsens.








Halsduk

Hej!
Nu måste man tyvärr inse att det är höst. Även om vi förhoppningsvis kommer få ett par sommar varma dagar till. Men nu är det höst. Det bästa med hösten enligt mig är svarta stickade strumpbyxor och halsdukar. Jag älskar halsdukar i alla slag. Ska försöka hitta en riktigt stor och mysig. Men det får nog vänta till vintern. Har i alla fall hittat en riktigt snygg halsduk från hm. Jag tycker mäst om den rosa. Men tyvärr så verkar det som om den är slut. Men om den kommer in igen så ska jag nog beställa en. Om jag inte bränner alla mina pengar imorgon när jag drar till stan med Mikan. Hoppas bara att jag blir frisk tills imorgon.
Love Fanny!


Sjuk

Hej!

Har tyvärr åkt på någonting. Jag mår så sjukt illa. Kanske svininfluensa. Ne tror inte det. Har i alla fall lyckats ta mig ut ur sängen nu och ner till tv. Så långt kom jag. Haha. Ja jag har ju lyckats sätta på datorn också.

Puss Fanny!

Mobilblogga

Hej!

Alltså nu blir jag så sur. Har försökt ett antal gånger att mobilblogga. Men det funkar helt enkalt inte. Jag kan skriva en rubrik. Men av någon anledning så tycker den inte att man kan skriva där man skriver själva inlägget. Jag fattar verkligen inte. Med min förra mobil så lyckades jag i alla fall få iväg ett mobilinlägg. Men det verkar som om det helt enkelt inte kommer att hända nu.

Puss Fanny!

Skorna i cubusreklamen

Hej!

Sitter och kollar på tv och såg precis cubus reklam. Jag har inte tänkt tidigare på hur gymt snygga skor hon har i den reklamen. Är det någon som vet vart dom kommer ifrån? Skulle verkligen vilja ha ett sådant par.

Kram Fanny!


RSS 2.0