Mini konsert

Hej!

Härligt med helg. Fast tråkigt att halva redan har gått. Men nu är det bara en vecka kvar innan höstlovet. Vad härligt det ska bli att bara slappa i en vecka.

Idag har jag varit på skansen med min familj. Det var kul att kolla i de gammaldags affärerna. Men när vi skulle gå och kolla på djuren var det inte lika kul länge. Jag har ju faktiskt sett en säl förut.

Ikväll så var vi på resturangen där jag bor. Där var det en mini konsert. Det var en kille som bor i närheten av mig och hans band som spelade. Jag har ingen aning om vad dom heter. Men dom var bra.

UtterSälHäst

Kram Kram!


Obojkväll

Hej svejs!

Ikväll harv varit ytterligare en ohändelserik kväll som flytit förbi. Jag och min brorsa har druckigt oboj. Det är nog det intresantaste som har hänt ikväll. Det har inte varit något bra på tv heller. Måndagar är nog den dåligaste tvdagen. Men imorgon så blir det bättre. För då är det Desperate Housewives. Ett av mina favoritprogram. Jag har sesong ett, två och tre på dvd. Men längtar tills fyran kommer ut.

Desperate Housewives   Desperate Housewives   Desperate Housewives

Kram Kram!

Höst

Hej!

Kom hem från skolan för en halvtimma seda. Det var tufft att börja måndagsmorgonen med tre timmars engelska. Men som tur var så överlevde jag det.
Imorn så kommer jag att missa simhoppen. Tråkigt! För mamma tvingar med mig på någon föreläsning om migrän. Tråkigt! Men det är väll bara att stå ut.
Maten idag var hemsk! Vi fick någon konstig falukorv med trort ris. Man borde låta det där programmet matakuten komma till vår skola. För vi måste ha den värsta skolmaten i Sverige!
Nu är hösten i full gång. Det är fint med alla gula blad på träden. Fast det blir destå tråkigare när löven trillar av.
Höst

Stora Kramar!

Månda morron

Hej!

Nu är det månda morron och jag är dödstrött. Jag gick nog och la  mig lite för sent igårkväll. Men jag hoppas att jag överlever dagen.
Dagens klädsel
Svartlinne-gina tricot
Ljusgrått linne över-bik bok
Svart skärp-h&m
Svart tjocktröja-gina tricot
Jeans-bik bok

Måste rusa ses!

Skola imorn

Hej där!

Imorgon är det skola. Önskar att det var helg tre dagar i veckan. Men det är en sak som jag inte fattar. Förr i tiden så var det ju skola på lördagar på söndagar så gick man i söndagsskola och på sommarlovet gick man i sommarskola. När var man ledig då? Det är i alla fall skönt att vi inte har det så längre. För det hade jag aldrig pallat. Men det possitiva är att imorgon så är det måndag sen är det tisdag sen onsdag sen torsdag sen fredag och sen är det helg!
Oj jag hade helt glömt bort att vårat NO projekt ska vara inne på torsdag. Jag och mina två kompisar som jag jobbar i grupp med ska redovis det i en pjäs. Och jag kan inte alls manuset. Det blir väll att plugga på det hela veckan.
På torsdag på teatern så kommer vi typ att få våra roller hoppa jag. JAghar så ont i magen att jag skulle kunna spricka! Jag hoppas att jag får en av huvud rollerna!

Puss Puss!

Solig dag!

Hej Hej!

Idag har det varit en riktigt solig dag! Härligt med lite fint väder som omväxling!
Jag åkte in till stan för att köpa nya byxor. Och jag klarade att inte köpa något anna än byxor. Sedan gick jag hem till min kompis i ungefär två timmar. Jag hade inte träffat hennes på ganska länge. Vilket är konstigt eftersom hon bara bor 15 minuter ifrån mig. Men det var kul att träffa henne. När jag sitter här och skriver spelar mamma madonna på högsta volym. Svårt att tänka då!
Solen håller nästan på att gå ner fast kolckan inte är mer än halv 6. Tråkigt. För då känner man värkligen att sommaren är över. Jag längtar till sommarlovet. Fast inte efter det för då börjar jag åttan med betyg. Inte kul! Men halva terminen har snart gått så det är snart jullov och då är jag ledig i alla fall.

Ses!
Träd nedifrånHus i RomSkogen

Bastubad

Hej alla läsare!

Idag har jag och min kompis bada bastu! Den badstun vi badade i ligger precis vid en strand. Så vi doppade oss i havet två gånget. Det var skiiiiiiiiiit kallt! Men det var kul! Superkul! Sedan letade vi efter proa plats tills när vi ska praoa om två veckor. Vi är ju ute i sen itd så det kan vara svårt att hitta någon. Men jag hoppas att vi gör det.
Imorn är det söndag så jag är ledig en dag till. Jippie! Då ska jag till stan och köpa nya byxor. Får se vad jag hittar för några.

Puss Puss!

Välkommen till min nya blogg!

Hej och Välkommen till min nya blogg!

Hoppas att du kommer att gilla den och att du kommer tillbaka och läser igen!

Puss och Kram!

RSS 2.0