Yesterday

Hej!

Igår var jag ute i skogen med familjen. Självklart så följde kameran med.Sedan så blev det lunch på krogen.
På kvällen så åkte vi till min moster som hade födelsedagsmiddag.

Kram Fanny!


Obama får fredspriset

Hej!

Läste att Barack Obama kommer få nobells fredspris. Han får fredspriset bl.a för hans uttalande om att han önskar åstakomma en kärnvapenfri värld och att han har givit ett framtidshopp med sina ansträngningar för en bättre samarbetsklimat. Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om vad miljöfrågorna har med fred att göra. Men Wangari Maathai fick fredspriset för att hon startade en organisation som odlar träd i Kenya.

//Fanny!


091008

Hej!

Det var varit lite dåligt med uppdateringen. Men jag har bara velat göra annat. Bland annat så sov två kompisar över i tisdags och vi såg säsongspremieren av Uggly Betty och Desperate Houswives.

Jag har också köpt en ny andsiktsmask från lush dom jag hunnit prova en gång. Jag märkte ingen skillnad. Men hade inte räknat med det efter bara en gång. Så jag vet inte riktigt än om den funkar eller inte.

Kram Fanny!


Flickan som lekte med elden

Hej!

Det blev en biokväll idag igen. Fast idag blev det med mamma och pappa. Vi så flickan som lekte med elden. Jag har inte sett män som hatar kvinnor. Så jag skulle inte ha fattat någonting om det inte hade varit så att mamma satt brevid och förklarat sånt som jag inte fattade. Mamma och pappa sa att den var bra och följde boken väldigt bra. Men jag har ju inte läst boken så jag vet inget om det. Men jag tyckte att den var riktigt bra. Trotts min okunskap om hela grejen. Funderar på att läsa böckerna. Dom verkar vara riktigt bra. Men får se håller ju pa att läsa damernas dektektivbyrå nu. Så kanske efter det. (Idag blev det minsta läsken till skilnad från igår när det blev den största. Och eftersom jag tog minsta popcornen så blev det barnmeny och jag fick en stålmannen-kortlek. Jippie!)

Kram Fanny!


091004

Hej bloggen!

Söndag och imorgon är det skola igen. Uch. Blåsigt är det också. Men solen lyckas komma fram då och då. Tack så det! Idag måste jag verkligen plugga. Har no-prov imorgon och jag har inte ens börjat plugga. Men det blir troligtvis så att jag sitter nio ikväll och klagar på att jag inte gjort det tidigare.

Filmen igår var bra. Inte jättebra och inte jättedålig. Men ärligt så kan jag inte föreställa mig hur man skulle kunna göra den filmen jättebra.

Kram Fanny!


Coco livet före Chanel

Hej!

Ska snart ta båten i till stan där jag ska träffa Mikan. Vi ska se Coco livet före Chanel. Det känns som om det var väldigt länge sedan jag var på bio. Var säkert inte det. Kommer verkligen inte ihåg sista gången jag var på bio. Men det är så mysigt. Man sitter där med sin popcorn och läsk i en mörk biosalong.

Ses senare!


Nominerad

Hej!

Jag har blivit nominerad till veckans blogg på bloggen jagheterintesune. Jag skulle bli jätteglad om ni klicka in där och röstade på mig!

Puss Fanny!

RSS 2.0