Gott & Blandat

Hej!

Det var ett tag sedan jag skrev. I söndags så drog hela familjen ner till morfars landställe nere i Trosa. Brorsan ska var på golfläger där den här veckan så jag spenderade hela måndagen där. Gjorde inte särskilt mycket. Men jag kunde inte låte bli att gå till marsipanhuset. Det är något man måste göra när man är i Trosa. Det blev ingen marsipan. Men en påse choklad fick föja med hem.

Idag så har jag spenderat srörre delen av dagen på eriksdalsbadet med kopisar. Det var så himla roligt. Kom dit vid elva och åkte vid fyra. Mina vänner är verkligen dom bästa i hela världen.

Imorgon så ska jag och min kompis åka till Örstersund och hälsa på hennes kusin och moster. Der kommer bli så sjukt kul. Hur kan det inte bli det när man är med en kompis. Jag kommer inte hem förens på söndag och kommer nog inte kunna blogga där.

Puss Fanny!

Galen midsommarkväll

Hej!

Det blev en helt galen och rolig midsommarkväll igår. Såklart så grillade vi. (Inget slår grillat en sommarkväll!) Sedan så kom dom mörka molnen. Så vi gick in för att undvika regn. Men det visade sig att det var hagel vi undvek. Jag menar hagel på sommaren. Blir man inte så sjukt glad men fattar inte varför för man borde vara superledsen. Så jag som hade drukigt ett glas cola (och jag skojar inte när jag säger att jag blir helt galen av ett glas cola) springer ut på balkongen och hoppar upp och ner och skriker "det haglar, det haglar". Jag tror aldrig jag har haft så roligt. Sedan så sprang förstås jag och brorsan ner till studsmattan och det såg så kul ut när allt hagel studsade omkring. Det var nog en av de bästa kvällarna i mitt liv. I alla fall en av de roligaste. (Har alltid kul efter ett glas cola.)

Puss Fanny!

Midsommarafton

Hej!

Idag är det midsommarafton och vi har haft sån tur med vädret så det är inte sant. Vid lunch så var min farmor och farfar, min kompis och hennes familj här. Gissa vad vi åt. Det var sill och potatis. En sådan konstig sak att äta på midsommar. Jag tycker det är gott. Känner inte så många som tycker det men jag gör det.

Efter luchen gick vi upp till stången. Vi kom dit när all dans typ var över. Så den delen hoppade jag över i år. Men lotteriet var jag med i. Eller brorsan och min kompis hade lotter. Jag bara hejade på dem. Tyvärr så van ingen av dom.

Som sagt så hade vi himmla tur med vädret. Men presic när vi hade varit och hälsat på våra nya grannar som ska flytta in i huset brevid så började det ösregna. Vilket det gör nu. Men jag tycker att det är mysigt. I alla fall när man är innomhu soch hör regnet utanför.

Kram och Puss Fanny!



Det såg ut som ett hjärta en halv minut innan jag tog bilden!

Korkad eller?

Hej!

Hur smart är man egentligen om man hela dagen går runt och undrar var en sak är. Man letar inte riktigt för man orkar inte men man tittar endå lite extra noga överallt. Sedan under slutet av dagen så hittar man den mitt på golvet i sitt rum. Det konstiga var att jag har gått in och ut ur mitt rum typ tusen gånger idag. Så det är inte så att jag bara suttit still på ett ställe. Men jag undrar hur korkad man får bli innan man borde kolla upp det. Kan inte a mycket mer än tretio i iq. Hihi =P

Puss Fanny!

Solen skiner!

Hej!

Vaknade för ett tag sedan. Jag som hade tänkt att inte sova så länge för att verkligen kunna göra saker det här lovet. Men men om brorsan inte skriker på morgonen som han gjorde igår så kommer man inte upp. Men man kan inte undvika att bli glad när man ser solen som strålar på himlen. Vilket den inte har gjort på en vecka. Så idag ska jag passa på att vara ute lite. För som det ser ut nu ska det bli sämmre på torsdag. Borde hoppa in i duchen nu. För jag har typ tusen saker jag vill göra idag.

Puss Fanny!


Måste brorsan fylla år nu?

Hej!

Kollade just i almanackan och fick total panik. Min brorsa  fyller år om en vecka och jag har inte köpt något. Okej en vecka är ganska lång tid. Men enda dagen jag kommer ha chans att kunna åka till stan är på torsdag. Imorgon så okej jag skulle kunna åka under dagen. Några kompisar kommer på kvällen så ska vi äta middag, kolla på uggly betty och sörja att desperatesesongen är över. Jag som hade bestämt vad som skulle hända till typ tusen avsniyy framåt. (Bland annat så måste Kayla och Austin komma tillbaka.) Men i all fall det kommer bli så sjukt kul. Fast det kanske blir lite kämpigt med tre timmars tvtittande. Men det är ju därför man har reklampauser. (Naktdel: Mina föreldrar ska jobba på onsdag så vi måste vara tysta.) Så om jag inte måste städa hela dagen så. Men jag åker in på onsdag eller torsdag beroende på vilken båt mina "vänninor" åker hem med.

Det kanske inte blev det roligaste inlägget. Men ett inlägg var det i alla fall.

Puss!


Skolavslutning

Hej!

Hade en helt underbar dag igår. Dagen började med skolavslutning. Tyvärr så var den ganska lång. Men man är lika glad efter i alla fall. Så efter att vi fått sommarlov och kollat på hur lärarna dansade runt och skämde ut sig på scen så gick jag hem till min kompis. Blen annat så kollade vi på kogänget. Det är helt otroligt att man fortfarande sitter och vrider sig av skratt när man ser en disneyfilm. Men jag var ganske fnittrig hela dagen.

På kvällen så hade en annan kompis en avslutnitngsmiddag. Så vi åkte hem till henne och åt middag och kollade på film. Det var jättetrevlig. Så det var en mycket bra dag. Det blev så att jag mest levde dagen och inte gick runt och knäppte foton. Så jag har tyvärr ingen bild att visa er.

Puss Fanny!

090611

Hej!

Idag var det den sista skoldagen i sjuan. För imorgon är det skolavslutning. Idag så hade vi typ friluftsdag. Men vi gjorde typ ingenting. Utan vi bara var ute och lekte lite lekar. Sedan på eftermiddagen så var det niornas årliga fotbollmatch mot lärarna. För första gången någonsin så van niorna. Fast vår skola är bara tio år så det är inte så att niorna har vunnit femtio år i rad.

Efter skolan så kom min kompis hem till mig. Vi hade jätteroligt och gjorde allting från hemgjord splash till att sminka min brorsa. Det här sommarlovet får inte bli som alla andra när jag bara sitter hemma och är inne på datorn. Nej jag ska hitta på saker och ungås med kompisar. Hoppas att jag lyckas. Annars så blir det ett tråkigt sommarlov.

Puss Fanny!


090610

Hej!

Superlycklyg överaskning när ens lärare klockan elva säger att man slutar då. Jag och några kompisar åkte in till feltan. Jag är väldigt nöjd med mig själv. Jag köpte ingenting (förutom en chokladmuffin). Jag brukar alltid köpa någonting. Men idag var jag bara inte sugen på att köpa något.

Efter det så åkte jag och en kompis hem till mig och badade. Det var så jävla kallt i vattnet. Men det var kul i alla fall. Nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt.

Kram Fanny!


Dagens Outfit 090609



T-shirt - Urban Outfitters
Tröja - Bik Bok
Jeans - Jc

090609

Hej!

Sovmorgon alltid lika roligt! Eller? Det är inte det när man kommer till skolan i vanlig tid för att man inte hade någon aning om sovmorgonen. Som tur var så var det bara en halvtimma. Och min kompis bor precis vid skolan så jag kunde gå hem till henne. Men vi slutade två timmar tidigare. Och det var jag i alla fall lite bredd på. Vi gjorde typ inget i skolan idag. Utan vi gick bara en tippspromenad på en mil som tog hela förmiddagen. Sedan hade vi bara kort samling efter lunch och sedan slutade vi. Här hemma har jag gjort absolut ingenting. Lallat runt i mitt rum med SATC på. Packat upp det sista från resan och har nu också laddat upp bilderna. Fast inläggen jag skrev ligger i mammas dator. Men förhoppningsvis laddar jag upp dom imorgon. Om jag inte gör någonting med någon kompis. PÅ FREDAG ÄR DET SOMMARLOV!

Puss och Godnatt Fanny!

Hemma

Hej!

Kom hem för några timmar sedan. Har haft en helt underbar resa. Tyvär så regnade det lite i fredags. Men jag har hört att det har varit mycker värre väder här hemma i Sverige. Så jag har inte så mycket att klaga på. Jag gjorde i alla fall som jag gjorde när jag var i Vemdalen. Jag skrev ett inlägg för varje dag som jag ska publicera senare. Men har inte riktigt orken nu. Men så fort jag har orkat lägga in bilderna i datorn så ska jag publicera inläggen.

Kram Fanny!

RSS 2.0