Valborg

Hej!

Har varit nere hos våra grannar och han med förrätt. Så nu så har jag slängt in en billys pizza i mikron. För planen var att åka hemmifrån prick åtta. Men vet inte om jag hinner det. Jag ska i alla fall till min kompis där alla mina kompisar från skolan kommer att vara. Sedan så ska jag hem och sova och sedan så fyller jag år. Har nu väldigt ont i magen. Men jag hinner inte blogga mer nu för pizzan är färdig. Men jag vet inte om jag kommer tycka att pizzan är lika god som jag brukar. För våran granne jobbar som gormekock och hummer sallad med billy pan pizz är nog inte den ultimata kombinationen.

Kram Fanny!

090430

Hej!

Har precis kommit upp ur sängen. Jag vaknade först vid halv sju då jag åt frukost. Sedan somnade jag om och vaknade vi halv tolv. Otroligt att jag kan sova så mycket med tanke på att jag somnade vid halv elva. I alla fall så låg jag kvar i sängen och läste tills nu. Sedan så ska jag fixa lunch och öva på dansen tills imorgon.


Jag hade egentligen inte tänkt sova så länge idag. Utan jag ville komma upp vid nio så jag kunde öva på dansen fixa kläderna vara ute och kanske städa mitt rum lite. Men det blev som det blev. Jag har ganska mycket tid kvar tills jag ska till min kompis och fira valborg. Det börjar inte förens vid halv nio så jag har flera tmmar på mig.


Kram Fanny!
Det var helt underbart väder i Paris när jag var där och nu har vi lika vackert och till och med varmare!


Jobbet

Hej!

Det var inte så farliga saker vi fick göra men det sista var dötrist. Jag orkar inte ens förklara vad det var. Men vi fick fick också paketera in små tasor och vi skulle vika kartonger och stoppa i trasor så det blev femhundra stycken. Vi lyckades faktiskt med det. Men jag blir inte förvånad om jag skulle börja vika kartonger i sömnen.

Jag har idag också hämtat laddaren till kameran. Jag ber om ursäkt att det har blivit lite tråkiga inlägg utan några bilder på sista tiden. Men nu så ska jag försöka ändra på det. Ska bara ladda kameran och sedan så kan jag börja knäppa igen. Skulle egentligen vila ha en systemkamera. Men eftersom jag just nu häldre vill ha en Iphone så har jag inte önskat mig en systemkamera i födelsedagspresent. För jag tror inte för allt i världen att jag skulle få bådeoch i persent. Men nu så ska vi äta hörs senare.

Puss och Kram!

Iväg

God morgon!

Nu ska jag snart ta båten till ropsten där Mikan och hennes pappa hämtar mig. Jag hoppas att vi inte får göra något allt för tråkigt. Men det tror jag inte.

Ses Kram Fanny!


En underbar dag!

Hej!

Kom hem extra tidigt från simhoppen idag eftersom jag och Mikan skulle tävla med hennes pappa om vem som kom ut först. Fast han viste inte om det förens vi hade vunnit. Så vi var kanske inne i omklädningsrummet i tio minuter. Vilket är otroligt bra för två tjer som kan stå i duchen i en halvtimma.

Innan simhoppen så var jag hemma hos Mikan och hon fick sin twilightfilm idag. Så hon var otroligt glad. Och jag tyckte bara att det var roligt att stå mitt i gatan och hoppa upp och ner. Juste Mikan har också skaffat en blogg. Men hon är tydligen redan bättre än mig på hur allt det här funkar. För hon har lyckats länka till mig. Men jag har inte riktigt fattat hur man gör. Men jag får fråga henne imorgon.

För imorn så ska vi jobba hos hennes pappa för att få lite extra kach. Så jag ska ta färgan som går fem i åtta. Kanske blir lite tidigt en dag då man är ledig. Men hej det resulterar i pengar som resulterar i shopping. Så jag klagar inte så mycket.

Angående kameran så är den tillbaka. Tyvärr så är inte laddaren det. Men vi ska åka till min kompis och hämta den imorgon efter att jag har jobbat färdigt. Så det kan bli lite bilder från dansuppvisningen (ont i magen) och från min födelsedag (om bara tre dagar två när jag har sovit).

Men nu så ska jag ner i sängen för att orka upp imorgon.

Puss Puss Fanny!

På mina axlar

Hej!

Just nu är jag så glad. Fast det skulle nestan vem som heslt vara i min situation tror jag. Idag så har jag nämligen redovisat både son och engelskan. Och jag blev godkänd i båda ämnena. Härligt! Sedan så är det bara fyra dagar kvar till min födelsedag. Alltså jag längtar mer än en femåring skulle göra. Detsjukt hur mycket jag gillar min födelsedag och julafton. Tyvär så är det några saker som tynger mig. Det är svenskan och att jag måste öva till dansen på fredag och jag kan typ ingenting. Eller jag kan den ena och den andra har jag på film på mobilen. Men jag går runt och tänker att jag har ju den på film så det är bara att lära sig. Men man måste ta sig lite tid också.

På onsdag och torsdag så är vi lediga. Härligt det blir med fem dagars ledigt. Jag tror att jag och min kompis Mikan ska jobba på hennes pappas jobb onsdag och torsdag. Vi måste vara dom mest shoppingtokiga i världen. Så vi kan behöva lite extra kach. Men nu ska jag dansa igenom båda danserna någon gång och sedan så måste jag stoppa in alla kläder i garderoben för städerskan kommer imorgon.

På tal om det så försegår en ond cirkel i mitt rum. När jag använt ett plagg som inte är smutsigt och ska ner i tvättkorgen så lägger jag det på en stol i mitt rum. Det kan också hamna kläder där om jag tar fram några alternativ och inte stoppar tillbaka dom jag inte ska ha. Sedan så orkar jag inte lägga in dom i garderoben och ju mer kläder det blir på stolen destå mindre orkar jag plocka undan dom. Är det någon som vet hur man ska göra. För jag kan ju omöjligt vara den enda tonåringen i världen som har det här problemet.

Kram Fanny!

Fanny is in LOVE

Hej!

Jag har hittat min stora kärlek svartvinbärssaft. Det är min absoluta favoritsaft. Mamma och pappa tycker det är så dyrt så dom köper bobs blandsaft med svartvinbärssmak och säger att det är svartvinbärssaft. Men det är inte alls samma sak. Farmor och farfar hade med en flaska när dom kom idag. Då blir man ju bara överlycklig.

Kram Fanny!

Teater

Hej!

Nu ska jag snart åka och kolla på mina kompisars teaterföreställning. Det ska bli jätteroligt att se. Jag har läst deras manus så jag vet vad som kommer hända. Så det är inte spännande. Men roligt att se.

Puss Fanny!

Igår/Idag

Hej!

Det blev inte tjejmässan igår. Jag orkade inte ta mig iväg. Men i stället så kom min gudmor hit och på kvällen så grillade vi med våra grannar. Och jag spänderade större delen av dagen på studsmattan med min treåriga granne. Eller jag tror att hon är tre. Tyvärr så har min kompis kameran då hon skulle klippa filmen till projektet. Så jag har inte kunnat ta några bilder igår och kommer inte att kunna göra det idag heller.

Idag så ska min farmor och farfar komma hit. Och vid sju idag så har mina kompisar teaterföreställning som jag ska på. Annars så ska jag bara ta det lugnt. Kanske försöka städa rummet lite och öva på dansen.

Kram Fanny!

Fredag och klar med projektet!

Hej!

Idag så blev jag klar med skolarbetet. Jippie! Det är så skönt att det är färdigt! Slipper jag stanna kvar i skolan något mer och jag kan redovisa i tid på måndag. Så nu kan jag slappna av i helgen.
Helgens planer:
Lördag - Försöka ragga en kompis som vill gå på tjejmässan med mig.
Söndag - Ringa min kompis Mikan och gratta till komfimationen och gå på mina kompisars teaterföreställning.
Just nu så är hela min familj väldigt chockade över min brorsas komentar: Kan vi inte gå och lägga oss snart. Det är väldigt ovanligt. Han brukar försöka med allt för att få vara upp längre.

Puss Fanny!

Vartit försvunnen men är nu tillbaka!

Hej!

Om det är någon som tror att jag har försvunnit så kan jag medela att det har jag inte. Utan jag har bara haft så oerhört mycket i skolan. Idag så jobbade jag och några kompisar kvar. Trotts att vi slet häcken av oss så behövde vi stanna till halv sex och vi blev endå inte klara med det vi ville. Så det är mycket möljigt att jag stannar i skolan lika länge imorgon. Jag skulle säkert stanna längre om inte skolan stängde då. Så det är i alla fall därför ni inte har hört av mig på ett tag. Men jag har ite så mycket mer att säga. Känns som om hela mitt liv just nu svävar runt att få färdigt det här arbetet i tid. Men jag vet inte om det kommer att lyckas. Hoppas det i alla fall.

(Det är bara en vecka och en dag tills min födelsedag!)

Kram Fanny!


090422

Hej!

Det här inlägget blir troligtvis det enda idag. För efter skolan så måste jag stanna kvar i skolan ocg jobba. Vi ska spela in en film till våran redovisning. Efter det så har jag dans. Eftersom jag tar dubbellektion idag så slutar jag inte förens fem i tio. Så jag kommer kanske hem kvart i elva. Och då måste jag sova om jag ska orka gå upp imorgon.

Kram Fanny!


Är jag inte smart?

Hej!

Jag borde verkligen få pris för världens smartaste! Efter att ha varit hemma en hel dag och nestan hållit på att spy ett antal gånger så blir jag himla sugen på kladdkaka. Så jag tycker i mig 115 g kladdkaka från fröding. Gissa om jag mår illa nu. Men jag måste verkligen gå till skolan imorgon. För om jag inte går till skolan så får jag inte gå på dansen. Och det är sista gången och jag måste lära mig danserna. Så till skolan ska jag. Men det blir absolut inge mar kladdkaka.

Kram Fanny!

Vemdalsbilder

Hej!

Jag tänkte att jag skulle ladda upp resten av bilderna fån Vemdalen.

Kram Fanny!


Sjuk

Hej!

Ligger sjuk hemma idag igen. Men idag så mår jag illa och håller på att spy hela tiden. Jag har inte så mycket att skriva nu.

Kram Fanny!

Natti Natti

Hej!

Ska snart ta och krypa till kojs. (Är det någon som säger så?) Men först så måste jag dricka upp min oboj och försöka släppa alla tankar på sådant jag måste göra och lära mig. För dom senaste kvällarna så har jag legat och tänkt på mitt projekt som ska in på måndag, engelskan som skulle varit färdig idag, dansen som bara är en gång kvar och jag kan inte dansena. Jag känner verkligen hur jag inte orkar med allting som är just nu. Jag är typ lite trött på mitt liv just nu. Men tro inte att jag vill ta livet av mig. För det känner jag verkligen inte för. Däremot så skulle jag vilja ha en veckas lov där jag bara sov, tittade på tv och gjorde alla andra saker som inte har något värde i framtiden. Och efter den här veckan så skulle det inte vara en massa saker som jag behövde ta igen överallt. Den här veckan är nog samma sak som ett kort sommarlov. Gud vad jag längtar dit. Men det är ganska långt kvar. Fast två veckor innan så ska jag prao och veckan innan kommer vi troligtvis att vara i Barcelona. Jag tror att det är så i alla fall. Så förhoppningsvis så kommer jag nästan att ha som lite tidigare småstart på sommarlovet. Om jag inte får en massa läxor att ta med till Barcelona. Men jag ska inte tänka på det nu. Utan jag ska bara tänka på allt bra och bli sådär svävar-på-små-rosa-moln-lycklig. För då somnar jag lätt.

Godnatt Kram Fanny!

Inköp

Här är det jag köpte idag. Tyvärr så kunde jag inte få en bild på örhängena som inte var lite suddig. Men jag visar den minst suddiga.
Utförsäljning

Hej!

Efter skolan idag så åkte jag med min kompis till stan. Det blev stan i alla fall. Jag köpte tre armband och ett par örhängen. Vi åkte till en affär nära gallerian som hade en enorm utförsäljning. 90% av alla smycken kostade 10 kronor. Resten kostade 25 kronor. Jag tror att affären hette Ice. Men jag är inte helt säker. Hade aldrig varit där innan. Men tyvär så var många av smyckena trasiga. Det var så många som hade kostat omkring dom. Men när man hittade något snyggt och helt blev man överlycklig.

Men nu så måste jag ta och gör lite läxor som ska vara klara imorgon.

Kram Fanny!

Måndag

Godmorgon!

Idag så är det skola igen. Har prov och redovisning i engelska men ska se om vi inte kan skuta upp det en vecka. I eftermiddag så har jag tre alternativ. Antingen så åker jag hem, eller stannar i skolan och jobbar, eller så åker jag med min kompis till stan. Hon hade hittat någon outlet som sålde smycken för tio kronor styck. Tyvär så haf jag inga pengar över huvud taget. Så jag vet inte om jag åker till stan. Men jag bestämmer senare under dagen vad jag gör.

Sen så har min brorsa sin första fotbollsmatch idag. Det skulle vara ganska kull att gå på den. Även om jag inte tycker det minsta om fotboll. Men om jag åker hem så tror jag inte att jag kommer att göra det.

Kram Fanny!

Dagens outfit 090420Tröja - Bik Bok
Linne - Gina Tricot
Jeans - JC

Servettblomma

Hej!

Jag laddade in dagens bilder och tänkte visa denna (om jag får säga det själv) underbar servettblomma som jag gjorde idag. En tjej i min klass som var på festen idag lärde mig hur man gör. Jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Det var endå första gången jag gjorde en sådan.

Kram Fanny!


Dagens outfit 090419

Här är dagens outfit. Eller jag gick i morgonrock fram tills jag satte på mig festkläderna. Så här är dagens festklädsel.Linne - Gina Tricot
Bolero (eller liknande) - KapAhl
Short - Gina Tricot

Hemma

Hej!

Kom hem för ungefär en timma sedan. Det var en jätterolig fest. Först bowlade vi och sedan gick vi hem till min kompis och fikade och bara pratade om allt möjligt. Det var väldigt roligt. Jag har inte så mycket mer att skriva. Har drabbats av bloggtorka. Men hoppas att det släpper senare.

Puss Puss Fanny!

Brottom, brottom, brottom

Hej!

Jag hinner egentligen inte blogga. Utan vi ska åka om bara några minuter. Men jag ville bara säga att nu åker jag till min kompis och den här gången så ska jag vinna bowlingen! Ni får se min outfit när jag kommer hem.

Från en stressad Fanny!

Dagen

Hej!

Idag så ska jag bara ta det lugnt. Men vid halv tre så ska jag på min kompis födelsedagsfest. Vi ska bowla och äte middag. Det ska bli himla kul. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än. Men det är alltid kul att ha vitt på sig när man bowlar. Men jag får se vad det blir.

Kram Fanny!


Vart kommer alla ifrån?

Hej!

Igår så skrev jag att jag hade 36 besökare i förigår. Men igår så hade jag 59 besökare. Vart kommer alla besökarna ifrån? Hur hittar ni hit?

Kram Fanny!

Kungsgatan

Hej!

Kom hem med storholmsbåten som lämnade ropsten tio över sex. Så jag var nog hemma kvart i sju för den gick inte till bryggan närmas oss. Så det tog tio minuter att gå hem. Men det var inte mig så mycket emot pågrund av det fina vädret vi hade idag. Det var första gången jag åkte båten i år. Jag tror att den började gå förra helgen. Det är så himla skönt när båten går. För då kan jag ta mig till stan och Lidingö själv.

Idag så spenderade jag större delen av dagen på Kungsgatan. Tyvär så hade min lite förvirrade kompis glömt praolapparna hemma. Det var hela anledningen till att vi åkte till stan. Så vi får ta och åka dit någon annan gång igen. Jag hittade faktiskt ett till par shorts på Bik Bok idag. Jag köpte dom inte för att jag inte hade så mycket pengar med mig. Dom kostade trehundra och det var allt jag hade med till stan. Men jag måste tänka igenom om jag verkligen vill ha dom för dom kostade ju en hel del.

Men jag köpte ett silverfärgat halsband med en jordgubbe, ett armband med ett rött hjärta och en röd och vit randig väst. Eller jag vet inte om det räknas som väst för den har väldigt små armar. Men jag vet inte vad jag ska kalla det.

Kram Fanny!

Dagens Outfit 090418Tröja - Köpt i Paris
Skärp - JC
Jeansleggins - Gina Tricot


To the city

Hej!

Nu så ska jag dra in till stan med min kompis. Så vi ses senare idag. Som sagt så vet jag inte när jag kommer att komma hem.

Puss Fanny!

Urban Outfitters

Hej!

Vid två idag så ska jag möta upp min kompis i Ropsten. Vi ska åka in till stan och fixa med praolappar. Vi ska praoa på Urban Outfitters i maj. Så vi behöver få lapparna påskrivna. Efter så kanske vi ska åka hem till henne och fixa lite innan våran fest. Vi ska ha fest tillsammans någon helg i maj. Om det blir som vi planerat. Men vi får se hur det blir med det.

Kram Fanny!

Besökare

Hej!

Var inne nu på morgonen och kollade in min statestik. Jag såg att jag hade 36 besökare igår. Det är mer än jag har haft tidigare. Som max har jag haft 13 besökare tidigare så jag blev väldigt shockad. Men också väldigt glad. Det är säkert många av er som tycker att det är jättelite för ni har flera tusen om dagen. Men jag tycker att det är jättecoolt!

Kram Fanny!


Röda naglar

Hej!

Mina naglar har nu bytt färg från pärlemorosa till någonting mellan vinröd och vanlig röd. Jag älskar när mina naglar är röda. Jag vet inte varför men det är en av mina favoritfärger på nagellack. En annan är gul. Men inte neongul det tycker jag inte om. Utan mer påskliljegul.

Kram Fanny!

Lika som bär!

Hej!

Idag så har jag spenderat större delen av dagen med att titta på Desperate Housewives. Där var Nicole Hiltz med som gästspelare i några avsnitt. Efter som Duffy var på bild på blogg.se så jag har sett båda två flera gånger idag. Och jag måste säga att dom är sjukt lika.

Kram Fanny!
Lycklig

Hej!

Just nu är jag såhär svävar på rosa små moln lycklig. Jag är oftast inte ens kontaktbar när jag är lycklig. Jag skrev ju här om dagen när jag sprang runt och dansade ballet och sjöng opera. För ett tag sedan när jag såg att solen höll på att gå ner så tog jag kameran och sprang ut. Här är lite av resultatet.

Kram Fanny!


Bonuskusin

Hej!

Jag har precis fått veta att jag har fått en kusin. Eller en bonuskusin är det. Han ska heta Leonardo. Tyvärr vet jag inte när jag kommer kunna hälsa på honom. Dom born nämligen i Italien. Dom är tre syskon, En bor i Italien, en i England  och en i Usa. Deras pappa bor i Spanien och deras mamma bor i Sverige. Så dom är spridda över världen. Det är föresten två av de syskonen som ska gifta sig i sommar. Så det är tråkigt att vi inte kan hälsa på det lilla krypet. Men vi kommer nog göra det någon gång. Annars så tror jag att dom kommer hit. Det mest konstiga är att Leonardo har blont hår och blåa ögon. Det är lite konstigt med tanke på att han är halv italienare, fjärdedels spanjor och fjärdedels svensk. Det är vel dom svenska generna som syns nu. Dom andra kommer nog senare.

Kram Fanny!

Ansiktsmask

Såhär ser jag ut just nu.
Helt omöjligt att se glad ut i den ansiktsmasken. Den gör ansiktet så stelt att man bara ser besvärad ut när man ler.


Lookbook

Hej!

Jag har varit inne lite på lookbook för att hitta lite insperation. Ibland har jag verkligen ingen aning om vad jag ska ta på mig. Vi har nog alla varit med om att hur full garderoben än är så har man aldrig något att ta på sig. Därför tycker jag att lookbook är jättebra för att hitta insperation. Här är i alla fall mina tio favoriter (jag tittade inte igen alla med favoriter av dom jag tittade på).

Kram Fanny!
Jag älskar sjalen!
Fruktskål

Kolla vad mumsig våran fruktskål ser ut. Jag är mest sugen på annanasen. Tyvär så kan jag inte hela själv så jag måste vänta tills mamma och brorsan kommer hem. Pappa tycker inte om annanas vilket jag tycker är himla konstigt. Hur kan man inte tycka om annanas. Fast jag kanske inte ska säga något. Folk tycker det är konstigt att jag inte tycker om kakor, glass och tårta.
Hemma idag

Hej!

Nej tyvär så försvan inte migränen när jag hade sovit. Jag blev hemma i sängen idag. Ja ja jag får jobba lite i helgen. Idag blir det Desperate Housewives istället.

Puss Fanny!

Ibland kan rubriker vara svåra att komma på!

Hej!

Nu ska jag snart ta och krypa ner i sängen. Jag går och lägger mig tidigare idag än vanligt pågrund av att jag har haft migrän sedan i förmiddags. Jag hoppas verkligen att det kommer gå över under natten. För jag måste gå till skolan imorgon. Då jag ar ea. Vilket är ett utmärkt tillfälle att komma ikapp lite med skolarbetet som tynger på mina axlar. Så nu får vi hålla tummarna.

Puss Fanny!

Barcelona

Hej!

Nu har vi fått inbjudan till det första bröllopet i sommar. Det första är i Barcelona och det andra är i USA, Colorado. Tyvär vet vi inte om vi kommer kunna gå på båda då det kommer att kosta en hel del pengar. Jag skulle heldre gå på det i USA då jag alldrig har varit utanför Europa. Men det kommer nog bli så att vi åker till Barcelona. Jag har aldrig varit där heller så det skulle vara jättekul. Men USA är något specielt. Fast jag hoppas ju att vi kommer kunna gå på båda bröllopen. Men vi får se.


Kram Fanny!Migrän

Hej!

Idag på förmiddagen så fick jag migrän. Tyvär så var jag tvungen att stanna i skolan. Jag har en hel del i skolan just nu som jag skrev tidigare. Så jag stannade kvar i skolan. Men jag hoppar över teatern idag. Jag vil verkligen inte vara sjuk imorgon. Så jag hoppas att jag inte är det.

Love Fanny!Jag just nu. Det är så soligt att jag var tvungen att ta på mammas brillor då jag inte orkade hämta mina.

Dagens Outfit 090416Blus/Bolero - Didi
Vitt linne - Gina Tricot
Shorts - Topshop
Strumpbyxor - Åhlens

Flum

Hej!

Jag kom hem från dansen för ett tag sen. På vägen hem så var jag så flummig som man kan bli. Jag spranf runt och försökte dansa ballet och sjunga opera. Jag tror att jag aldrig varit så flammig tidigare. Eller det kanske jag har. Flera gånger. Det är väldigt roligt att vara flammsig fram tills ens föreldrar blir sur för att man är påväg att väcka lillbrorsan.

Det gick inte så bra när jag och min kompis skulle jobba kvar efter skolan. Vi hände upp oss åpå en fråga och kunde ha gjort så mycket mer om vi hade hoppat över den. Men det är som det är. Vi kanske kommer behöve jobba över lite imorgon också. Vi kommer nog få göra det ett par gånger fram till inlämningen som är på måndag om två veckor.

Nu är det bara en gång kvar på dansen. Eftersom jag har missat hela tre gånger den här terminen så ska jag ta igen en lektion nesta vecka. Allså jag ska gå på lektionen efter också. Den sluter fem i tio så jag kommer komma hem ganska sent. Men eftersom en av deras danser är samma som en av våra så kan det vara bra och få en timma och en kvart extra och öva lite.

Kjam Fanny!

Dagens Outfit 090415

Godmorgon!

Tyvär så kommer nesta inlägg komma sent ikväll om jag orkar blogga då. Jag och en kompis kommer stanna i skolan med lite arbete efter att vi slutat. Sedan så ska jag och brorsan åka till stan och äta med någon förelder innan jag ska dansa. Men sen bär det hemmåt. Men dansen slutar runt halv nio. Så det blir ganska sent. Det tar ju tid för mig att komma hem eftersom jag bor där jag bor. Men vi ses.

Puss Puss Fanny!

Dagens Outfit

Jeansleggings - Gina Tricot
Linna - Gina Tricot
(Kunde inte låta bli att ta på mig mina nya kläder idag.)


Godnatt

Hej!

Nu är Desperate Housewives slut och jag måste krypa ner i sängen för att över huvud taget kunna komma upp imorgn. Men jag villa bara säga godnatt och ses imorgon.

Godnatt!

Dubbelt upp!

Hej!

Nu är det dubbelt upp av Desperate Housewives. När jag fick veta att det skulle bli dubbelavsnitt den här veckan blev jag så glad att jag nestan sprang runt hela Stockholm. Men det första avsnittet var inte så roligt. Men det här andra är bra. Men nu är reklamen slut så jag måste gå.

Puss Fanny!


Tisdagsshopping

Hej!

Det blev en liten (kanske lite större än liten) shoppingrunda idag. Det blev i alla fall tre par shorts. Ett från topshop, ett från bik bok och ett par från gina tricot. Sedan blev det även två armband från topshop, ett par jeans från gina tricot och ett linne från gina tricot. Så det blev en hel del och kanske lite många shorts. Men alla paren var så fina att jag inte kunde motstå att köpa dom när jag såg dom. Dom var inte så farligt dyra heller utan dom dyraste kostade 200 kronor. Men nu får jag inte shoppa på ett tag. Det är verkligen väldigt bra att jag inte har ett kreditkort i närheten. Jag skulle bli skuldsatt upp till öronen. Nej något kreditkort kommer det aldrig finnas i min plånbok. Jute det köpte jag också en ny idag. Men det behövde jag faktiskt. Min gammla hade gått sönder så jag fick ha en gummisnodd runt den för att alla pengarna inte skulle ramla ut.

Kram Fanny!

Godmorron!

Godmorgon!

Nu var det tisdagsmorgon och jag är vaken! Jag har faktiskt lyckets att ta mig upp ur sängen utan att vara allt för trött. Det kanske beror på att jag har sovit en hel del under lovot. Men ikväll så kan jag inte gå och lägga mig tidigt. Utan det är dubbelavsnitt av Desperate Housewives. Så jag kan inte gå och lägga mig föra elva. Jag brukar försöka gå och lägga mig runt tio. Det kanske är tidigare än många i min ålder men jag kommer i alla fall upp ur sängen vilket jag aldrig skulle ha gjort om jag gick och la mig vid tolv varje dag.

Nu är i alla fall påsklovet avslutat. Och jag har tusen inlämningar och prov nu innan min födelsedag den första maj. Min födelsedag är en röd dag och jag fyller år på en fredag (förvrigt den enda röda dagen i svenska almanackan som inte har något med bibeln att gör. Förutom nationaldagen då). Så det blir en långhelg. Jag vet inte om alla är det men våran skola har lov lite här och ddär så vi är lediga onsdag, torsdag den veckan också. Men innan det är det svart med alla inlämningar och prov.

Nej nu måste jag göra mig i ordning för att inte missa båten eller ha så stressigt att jag glömmer simhoppsgrejerna.

Kram Fanny!

Övrigt om min resa!

Hej!

Här är lite övrigt om min fjällenres. Först så vill jag säga att bilderna inte hör till den dagen som dom är publiserade med. Utan dom kan komma från vilken dag som helst. Har inte riktigt koll själv. Sedan så vill jag säga att övriga bilder kanske kommer komma upp i bloggen senare i veckan. Då kommer dom nog komma när jag inte har något att göra eller har bloggtorka. Så bli inte för besvikna om dom inte kommer. Det tar ju sådan tid att lägga upp en bild i bloggen. I alla fall för mig. Så vi får se om dom kommer. Men jag hoppas att ni har märkt att trotts att jag inte bloggade under veckan så glömde jag inte er mina underbara läsare.

Sedan något som inte hör hit. Jag år sommar foundy idag. Det vill säga jordgubbar doppade i smällt choklad. Jummy!!!

Godnatt! (Och nu menar jag det verkligen.)


Lördag

Tjabba!


Idag var det sista skid/snowboard dagen. Tråkigt. Nu måste jag vänta väldigt länge för att få åka igen. Men det har varit en rolig vecka. Fast imorgon så måste vi städa stugan och åka bil i åtta timmar. Det ser jag inte fram emot.


På kvällen så åt vi en riktig påskmiddag med ägg och sill och kalkon. Det var väldigt gott. Tyvärr så inträffade middagen samtidigt som Robinsson. Men vi kunde se slutet i alla fall.


Dagens största händelse: PÅSKHAREN KOM MED ÄGG!


Puss Fanny!


Fredag

Hejsan!


Idag har jag inte gjort något speciellt över huvud taget. Jag har bara åkt snowboard och slutat dagen framför tvn. Så det finns inte så mycket att skriva.


Kram Fanny!


Torsdag

Hej!


Idag så hade migränen gått över och nackspärren är ungefär hälften så illa som igår. Men jag har i alla fall kunnat åka. Men jag har inte åkt skidor. Utan snowboard. Vi bytte mina skidor mot en snowboard idag. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mig själv för hur mycket jag har lärt mig idag. I början av dagen vågade jag inte åka på tårna. Men i slutet så kunde jag svänga på nästan varje försök. Så nu är jag nästan proffs. Eller inte riktigt. Men jag är i alla fall väldigt nöjd med mig själ. Så nu ska jag i alla fall åka snowboard resten av veckan.


Det mest irriterande idag var att det var molnigt hela dagen fram till fem minuter innan liftarna stängde. Då blir man så sur. Men det gjorde inte så mycket. För i slutet av skiddagen så hade jag ett stort leende på läpparna i alla fall. För det var så kul att åka snowboard.


Kram Fanny!


Onsdag

Hej!


Idag har jag haft migrän och nackspärr hela dagen. Så jag har inte kunnat åka skidor på hela dagen. Det har varit väldigt tråkigt. Det känns onödigt att åka upp till fjällen och sedan inte kunna åka skidor. Men jag får hoppas att det bara är en dag.


Jag har i alla fall lyckats ha lite roligt på kvällen. Pappan i den familjen som vi åker med fyller år i dag. Så vi gick på restaurang och åt foundy (eller hur det nu stavas). Det var jättegott. Så fanns det vitlöksbröd också. Min favorit!


Ha det gött Fanny!


Tisdag

Hej!


Idag har jag åkt sidor...och snowboard. Min kompis åker snowboard och vi bytte på eftermiddagen idag. Så jag åkte snowboard och hon åkte skidor. Det var grymt kul. Om man kan det så måste snowboard vara mycket roligare än skidor. Så jag tror att jag kanske ska försöka lära mig snowboard.


Jag har faktiskt inte ätit en enda chokladkaka idag. Jag är väldigt imponerad av mig själv. Fast vi fikade inte idag och mycket beror på det. Men ändå jag har inte ätit någon.


Puss Puss Fanny!


Måndag

Hej!


Idag så har jag konstigt nog åkt sidor. Det var helt underbart. Första åket är alltid speciellt. Men nu har jag åkt det så då kan jag åka hem. Nej jag skojade. Jag vet inte om man kan åka för mycket skidor. Det ända som är jobbigt är att man får så ont i fötterna av pjäxorna och när man åker så fort att snön sticker mot ansiktet. Men då kan man ha skidglasögon. Så det finns egentligen bara en dålig sak. Och det kan jag leva med.


Jag har även ätit lite för många chokladkakor idag. Men jag hoppas att jag tränade bort det med all skidåkning. Jag lovar mig själv att bara äta max en chokladkaka imorgon. Jag vet inte om jag kommer kunna hålla det löftet. Men jag hoppas att jag kan det. Vi får se.


Kram Fanny!


Den är funnen!

Hej!

Nu har mamma "hittat" den lilla blå dosan. Hon viste tydligen hela tiden var den var men ville bara inte "berätta" det för mig. Så nu har jag lagt in bildera och min vecka kommer att pubilseras. Så luta er tillbaka och läs.

Kram Fanny!

Bik Bok

Hej!

Gick in lite på Bik Boks hemsida och kunde inte undgå att se en tröja och ett par jeans. Jeansen var veldigt lika ett par från Gina Trikot och tröjan kankse är lite mer vintrig. Men om jag och Mikan kommer förbi en bikbok imorgon så ska jag titta om dom har tröjan. Jeansen kostar nemligen 700. Så det har jag inte råd med just nu. Men om jag tittar längst ner i sparbössan så kanske jag har råd med tröjan (pluss klänningen från GT). Jag har faktiskt inte fått min månadspeng än. Om jag kan få den nu så är det mycket möjligt att jag har råd.

Godnatt kram Fanny! (Eller jag kommer inte gå och lägga mig nu. Men vet inte om jag bloggar mer idag. Så kanske godnatt!)

Åhh dom skulle vara jättesnygga ihop!

Bikinidjungeln

Hej!

Det börjar ju bli dags att köpa sesongens bikinis. Jag har i alla fall alltid problem med att hitta en snygg som samtidigt sitter bra. Tänk om dom kunde uppfinna kläder som anpassade sig efter kroppen. Dom har sådanna kläder i tillbaka till framtiden två. Alltså den som utspelar sig i framtiden. Då slipper man ju oroa sig för att kläderna inte ska sitta bra när man handlar på internet. Och man behöver inte tillbringa en evighet i provrummen. Jag älskar verkligen att shoppa. Kanske lite för mycket. Men tiden i provrummen tycker jag inte alls om. Ja men i alla fall jag har tagit mig en bit in i bikinidjungeln. Eller jag har kollat på några på asos. Här är mina favoriter.

Kram Fanny!


Nu är jag förbannad!

Nej nu börjar jag bli riktigt förbannad på den lilla blå dosan som har en tendens att alltid försvinna. Om jag inte var i sånt enormt behov av den så skulle jag ta en hammare och slå sönder den när den kom fram. Men jag får vell ta och lägga den på sin plats när jag har använt den. Men nu var det ju faktiskt så att det var mamma som packade ner den från fjellen. Men eftersom vi är så lika på den fronten så vet hon inte var hon har lagt den. Men den måste komma fram så småningom.

Farmor & Farfar

Hej!

Nu är jag hemma hos min farmor och farfar och firar påsk. Har ätit n enormt god påsklunch och fått att påskägg med godis och lite prylar i. Bland annat så fanns det ett supersött armband från baglady (som jag viste att jag skulle få), en tröja som kommer passa utmärkt att sova i och ett urgulligt mobilsmycke som föreställer en pussmun med spegel på ena sidan.

Vi ska snart åka och lämna brorsan på årets första fotbollsträning. Och sedan medan han spelar så ska vi hemta våra hamstrar. Jag längtar så efter dom små skrutten.

Kram Fanny!


Without a Trace

Hejsan!

Sitter och tittar på en av mina favoritserier Without a Trace. En av mina favoritserier (men DH är nummer ett). Jag funderar på om jag ska försöka få ihop pengar till att köpa sesong ett av Without a Trace. Men i så fall kommer det att ta ett tag. Jag har nemligen sett en supersöt klänning på GT som bara skriker att den vill bli min. Sedan så såg jag en urgullig klänning i en tiding idag som finns på vila som jag vill ha på ett bröllop i sommar (ska troligen på två). Men klänning till bröllopet kanske mina föreldrar kan betala. Jag har nemligen bara en bröllopsfin klänning och dom två som jag känner som ska gifta sig är syskon (dom gifter sig inte med varandra). Så jag kan inte ha den på båda bröllopen.

Som ni ser är det lite jag vill köpa. Eller två klänningar. Men jag får se hur det blir med Without a Trace. Jag har sett ganska många avsnitt. Men man vill ju se dom i följd så man fattar deras privatliv. Men det blir som det blir.

Kram Fanny!


Liten blå dosa

Hej!

Nu hittar inte jag den lilla blå dosan som jag pratat om förut som jag behöver för att lägga in bilder i datorn. Den följde med till Vemdalen så den ligger någonstans bland all packning. Men just nu vet jag inte var den är. Förhoppningsvis så hittar jag den till imorgon och kan lägga in inläggen då. Men vi får se när den dyker upp. Ibland kan det ta några dagar.

Love Fanny!

Hemma (Äntligen)

Hej!

Först så vill jag bara säga det att missförstå inte rubriken. Det var väldigt kul i Vemdalen och jag skulle gärna vara där i tre veckor till (om det fanns snö). Men den här dagen har tagit kol på mig. Jag klarar inte av att sitta i bilen i åtta timmar. Och lunchen idag var så jobbig. Vi stannade vid ett hamburgeställe och fick stå i en ganska lång kö för att beställa maten. Sedan fick vi vänta i mer än en halvtimma på att få den där ... maten. Jag överdriver verkligen inte utan det var i en halvtimma vi fick vänta. Då blir man ju bara så sur. Dessutom så hade den familje vi åkte med med sig en kompis som är alergiskt mot tomater (min favorit grönsak skulle alrdig klara av ett liv utan tomater). Han beställde förstås en hamburgare utan tomater. Men gissa vad han får. En med. Så han får vänta i ytterligare tio minuter på en ny. Nej då blir man sur.

Men nästa gång vi stannade så köpte jag en jättegod och saftig chokladmuffin på statiol. Så då blir man lite gladare.

Som ni säkert märker så har jag inte kunna blogga under veckan. Dom vi åkte med hade ett mobilt bredband. Men av någon anledning så funkade det inte på min dator. Men jag har i stället skrivit ett inlägg för varje dag som jag publiserar så fort jag har fått in bilderna i datorn. Så vänta några minuter bara så kommer min vecka upp i bloggen.

XOXO Fanny!

Barnvakt

Hej!

Nu ligger två underbara tjejer och sover och jag har ungerfär fram till tolv innan min moster och hennes man kommer och jag ska åka hem och sova jag med. Tänkte sätta mig och titta på filem jumper. Dom har den och jag har hört att den ska vara bra. Jag trodde att jag skulle få se den på en fest för ungefär ett halvår sedan. Men mina kompisar tyckte det var lite roligt att lura mig. För dom har hållit på att snacka om en film som jag absolut inte ville se för den verkade för barnslig. Men det var den vi så då. Den var inte bra. Men skrattretande rolig.

Kram Fanny!


Sommardrink

Hej!

Har nu druckigt årets första sommardrink i solen. Helt härligt och underbart god!

Snart ska vi åka till Mikan och lämna hamstrarna. Efter det så ska jag till min moster och sitta barnvakt åt mina kusiner. Tyvär så har jag inte hunnit packa allt. Så det blir sent ikväll och tidigt imorgon. Tyvär så kan jag inte sova i bilen. Men jag får försöka att göra det imorgon i alla fall. Men nu måste jag verkligen åka.

Kram Fanny!


Dagens Outfit 090404Pike - ? (fått)
Vitt linne - Lindex
Jeans - JC
Armband - Åhlens

Läxor

Hej!

Har nu suttt med lite läxor ett tag tills jag kände att det känns ännu tristare med läxor på lov än i vanliga fall. Men jag måste ju göra dom och samtidigt är det tusengånger tråkigare att sitta i fjällen med läxor. Jag går i något dom kallar för läxfri skola. Men sådant ska man aldrig gå på. Eller vi får mycket tid till läxor i skolan. Men inte så mycket att man hinner med alla. Så man sitter hemma i alla fall. Rena luren drejeri. Det var faktiskt det som var en av anledningarna till att jag valde att börja i min skola. Men så är det. Jag tänker inte byta nu i alla fall såvida jag inte måste. För jag har ju mina kompisar i den skolan och så vill jag inte byta skola till åttan och specielt inte till nian.

Sov Gott Kram Fanny!


Påsklov!

Hej!

Har nu haft påsklov i några timmar och har njutit av varje sekund av det. Det är så himla skönt med lov. Tyvär så kommer jag behöva jobba lite under lovet. Datorn kommer få följa med till fjällen. Tyvär så vet jag inte om jag kommer kunna komma in på internet och blogga något. Mamma skulle försöka köpa ett mobiltbredband idag som bara räckte en månad. Men då var kortaste bindningstiden ett år. Men förra året så hade dom vi åker med ett mobilt bredband. Så jag kanske kan låna deras någon gång. Men det blir kanske endå inte så mycket att blogga om. Man gör ju ändå typ samma sak varje dag. Men jag får se hur det blir.

Kram Fanny!


Fredag

Hej!

Vi hade tydligen inte klasstid på eftefrmiddagen. Utan vi hade ea hela dagen. Jag har jobbat med svenska där vi arbetar med substantiv, adjektiv och verb. Så det är skönt att vara klar med några i alla fall.

Efter skolan åkte jag och en kompis hem till Mikan. Vi kollade på låt den rätte komma in. Jag fattar inte riktigt titeln. Men den var bra. Fast inte så läskig som jag trodde. Fast det kan ju bero på att vi såg den mitt på dan så det var ljust ute. Han litta killen var faktiskt ganska lik Johan Palm. Men bara i vissa sener. Men det var en väldigt bra film som är värd att se någon gång.

Kram Fanny!


Dagens Outfit 090403T-shirt - Bik Bok
Svart linne - Gina Tricot
Jeans - Bik Bok
Sjal - Kaphal

090403

Hej!

Har som sagt sovmorgon idag. Men gick inte upp så mycket senare än jag brukar. Jag ville använda min socmorgon till att ta det lugnt kanske göra saker som man vill göra på morgonen men inte orkar och hinner. Som till exempel att blogga. Idag så har jag ea hela förmiddagen vilket blir en och en halv timma. Sedan så är det lunch och efter det så har vi alltid tid i klassen på fredagseftermiddagarna. Så jag går bara i skolan fyra timmar och behöver bara jobba en och en halv. Så skönt. Som sagt så ska jag till Mikan och titta på film efeter det.

Ses Kram Fanny!


Jubileumsdag

Hejsan!

Idag i skolan så hade vi jubileumsdag. Min skola fyllde tio år så vi hade lite uppträdanden och olika aktiviteter. Jag och en av mina kompisar jobbade ju som sagt med att göra kolage till idag. Så vi behövde inte hålla i någon aktivitet utan kunde gå runt och titta. Vi gick och kollade när det var flera som spelade och sjöng. Sedan så målade vi grafitti och gick tippspromenad. Vi hade alla rätt men tyvär så var det en person som hade bättre tid. Så vi fick inte chokladkakan. På luchen idag så skulle det vara extra lyxigt så alla fick ett glas coca cola. Men jag och några kompisar var kvar i matsalen i slutet av lunchen och då fanns det så mycket cola kvar att jag fick ett glas till. Dom andra ville inte ha. Jag kommer nog aldrig i mitt liv tacka nej till ett gratis glas cola. Fast man vet ju aldrig dom kanske bara inte var sugna. På eftermiddagen så hade några andra av mina kompisar femkamp. Så den gick jag på. Tyvär så van mitt lag bara två grenar. Men det är sånt man måste leva med.

Imorgon är det fredag och jag har sovmorgon till tio. Så skönt det ska bli att få sova ut imornbitti. Sedan går vi i skolan i bara fyra timmar. Och efeter det ska jag hem till min kompis och titta på låt den rätte komma in. Jag har inte sett den än men jag har hört att den ska vara bra. Det var något avsnitt i idol där dom pratade om hur lik Johan Palm var någon i den filmen. Men jag får se imorgon.

Sen på lördag blir det packa, packa, packa och så ska vi lämna gosungarna Charlie och Popcorn hos min kompis Mickan som ska ha dom under lovet när vi är i Vemdalen. För er som inte vet det är Charlie och Popcorn mina och min brorsas hamstrar. Sen på söndag åker vi. Och måndagen kommer jag spändera hela dagen i skidbacken. Det ska bli så mysigt. Hoppas bara att dte finns någon snö kvar nästa vecka. Det är ju så vart nu så den kanske smälter bort. Men jag hoppas inte det. Jag kommer nog att skriva ett inlägg imornbitti då jag har lång tid på mig så vi ses då.

Godnatt Kram Fanny!


Brittan

Det verkar som om Brittan har kommit iform igen. Jag tycker väldigt synd om hennne som han har fått kämpa dom senaste åren. Men nu verkar hon ha hamnat på rätt köl igen. I vår så ska hon vara företaget Candi´s andsikte utåt och hon har värkligen en bra kroppsfigur nu.


Dagens Outfit 090401Jeansjacka - Gina Tricot
Vitt linne - Gina Tricot
Jeans - JC

Vår!

Hej!

Jag har haft en helt underbar dag idag. Det beror mest på det underbara vädret vi haft idag. Pricken över i var ju när jag kom hem och såg dom första vårblommorna. Gud vad glad man blir när man ser sådant.

Min dag i skolan har nästan bara bestått av att jag har gjort några kolage till jubileumsdagen imorgon. Min skolan fyller nämligen tio år imorgon och vi var några tjejer som skulle stå för att fixa gammla bilder. Men vi han färdigt innan vi slutade och det kändes ju skönt.

Nu känns det inte särskilt långt till fredag, helg, sportlov och Vemdalen. Imorgon så slutar vi en två. Vilket är en timma innan vi brukar och på fredag så har vi sovmorgon till klockan tio. Vi brukar aldrig ha sovmorgon så det ska bli så himla skönt. Anledningen till sovmorgonen var att våra lärare skulle ha fest på torsdag och dom orkar inte gå upp tidigt på fredag. En konstig anledning med det funkar för mig.

På söndag så åker vi till Vemdalen. Det kommer att bli jobbigt att sitta i bilen hela dagen. Men det kommer så vara värt det när man står där i baken. Hoppas att vi får lite sol nästa vecka. För finns det något bättre än att åka skidor i strålande sol. Det är bara ett problem. Det är att jag inte har några täckbyxor. Så jag måste fixa ett par. Vet inte riktigt när jag ska hinna med det. Men det blir nog bra.

Kram Fanny!


RSS 2.0