Gott & Blandat

Hej!

Har varit lite dålig på att blogga. Den här veckan så har jag i alla fall prao. Praoar på Urban Outfitters. Det är grymt kul. Men man blir lite ledsen när man inte får ta med sig alla snygga saker hem. Det är även lite kämpit att vara där mellan nio och fem. Sedan så får man väldigt ont i fötterna. Men det är sjukt roligt.

I måndags så sökte jag in till en högre grupp i dansskalan. Det gick inte så bra. Men jag bryr mig inte så mycket. För vet ärligt inte om jag skulle orka ta tre danslektioner i veckan pluss en teaterlektion. Så det spelar inte så stor roll om jag kommer in eller inte. Fast om jag kommer in (vilket jag verkligen inte tror med tanke på hur det gick igår) så skulle jag tacka ja.

Det är två saker som jag har en aning panik över. Nummer ett: Jag har typ tusen skolsaker kvar att göra som jag helst vill ha gjort senast fredag. För vem pallar sitta i Paris och Barcelona och hålla på med skolarbate. Nummer två: Jag har inte packat något än. Och jag vet inte om jag kommer hinna med att både packa och göra skolsakerna. Imorgon så måste jag verkligen ta tag i det här.

Kram Fanny!

Sleepover!

Hej!

Sorry för kass update idag. Ska snart iväg till min kompis. Vet inte om det kommer en eller två till. Men vi ska i alla fall ha lite tjejkväll och sova över. Kommer bli så grymt kul. Har inte så mycket mer att skriva. Har typ inte gjort någonting idag. Jag har vaknat på fel sida så jag satte mig framför datorn och tittade på film. När jag blev på bättre humör så lyckades jag faktiskt göra lite läxor. Har bara no och engelska kvar. Engelskan kan jag inte börja på än eftersom jag ska skriva om min praoupplevelse. Så just nu är det bara no. Men måste dra nu.

Puss Puss!

Könsdiskriminering?

Hej!

Jag har funderat på en sak. Hur kommer det sig att det är kvinnor på dom två minst värda sedlarna medans det är män på dom högsta? Är det en slump eller bara någon som tyckte att män är mer värda? Jag tycker i alla fall att det verkar som könsdiskriminering. Men det var ju ett tag sedan man bestämde vem som skulle vara på sedlarna. Så det kan ha lite med det att göra.

Kram Fanny!

?

Konserten

Hej!

Jag har inte orkat visa er bilderna fån konserten. Det tar så sjukt lång tid att ladda upp bara en bild. Jag vet inte om det är så för alla eller bara för mig. Men nu så ska jag i alla fall ta tag i er. Det var en så sjukt bra konsert. Tyvär så var nästan alla bilder suddiga pågrund utav alla ljusefekter. Men några går att se vad de föreställer.

Kram Fanny!

























Tyckte mycket om det sista hon hade på sig. Tyvärr syns det inte så bra på bilden.

mmm Mango

Hej!

Har nu njutit till 100% av att äta den godaste mangon som går att få tag på i Sverige. Den var helt underbar! En frukt i världen slår mango.

Kram Fanny!


Ms Bijoux

Hej!

Har hittat ett supersött armband från Ms Bijoux. Skulle verkligen vilja beställa hem det. Men just nu går alla mina pengar till Paris/Barcelonaresan om två veckor. Så om jag har några pengar kvar efter det så kanske jag beställer hem det armbandet.


Puss Puss Fanny!



Magont

Hej!

Idag så har min magont kommit tillbaka. Jag trodde att den hade försvunnit. Men se hur fel man kan ha. Funderar på om jag inte borde se en läkare. Har seriöst försökt med allt från vila till några naturläkemedel vi fått av farmor. Hoppas bara att det har gått över tills imorgon.


Kram Fanny!


090518

Hej!

Måndag! Veckans trögaste dag. Det spelar igen roll hur många måndagar man går igenom man vänjer sig aldrig. Idag så har jag varit i skolan och när jag kom hem så knäppte jag lite med kameran och sedan satte jag mig och tittade på film. Så jag har inte gjort så mycket idag. Borde kanske egentligen jobba lite med non. Men glömde att ta med mig mina böcker hem. Och det känns så konstigt att ha halva arbetet på datorn hemma, och andra halvan i ett block som man tar mellan skolan och hemmet. Nej det har jag redan provat. Inget jag kommer att göra igen.

Kram Fanny!






Några av bilderna jag tog idag.

Systemkamera

Hej!

Som jag har sagt så har jag och mamma funderat lite på om vi ska köpa en systemkamera tillsammans. Nu ha jag fått låna morfars för att testa hur den är. Jag vet inte hur många bilder jag redan har tagit. Jag blir liksom glad endast av att hålla i den. Jag har tagit en hel del bilder. De flesta motiven har jag redan fotat. Men det blev en hel del som jag inte knäppt på tidigare. Här är lite av resultatet.

Kram Fanny!












090517

Hej!

Jag har virit otrogt dälig på att uppdatera ett tag nu. Jag vet inte riktigt varför. Har bara inte haft tid och lust. Det känns även så tråkigt att ta paus från bloggen. Men det är väldigt mycket i skolan nu. För jag har faktiskt bara tre riktiga dagar kvar av sjuan. Det är den här veckan som kommer. För vi är lediga torsta, fredag då det är kristihimmelfär. Sedan har jag en veckas prao och en vecka i Paris och Barcelona. Sedan är det sista veckan innan sommarlovet. Och då har man inga riktiga lektioner.

Min och min kompis fest i fredags blev enormt lyckas enligt mig. Vi var på stranden en halv minut från mitt hus. Där satt vi och pratade, grillade och jag och några till badade till och med. Men det var väldigt kallt i vattnet. Så det var väldigt mysigt. Och allt blir ju bara extra bra när man har sina närmsta kompisar med sig.

Idag så ska min kompis ha typ fest. Eller vi ska gå på bio. Innan det så måste jag till bibblan och låna en bok. Jag stod i kö och måste hämta den senast imorgon. Så jag planerar att göra det idag.

Igår så satt jag barnvakt åt några här på ön där jag bor. Så nu har jag i alla fall lite pengar till Paris och Barcelona. Men behöver mer. Vi kollade på melodifestivalen igår och jag måste säga att jag tycker helt rätt låt van. Även om jag ville att Sverige skulle vinna så tyckte jag att Norge hade den besta låten.

Kram Fanny!



Vårat fruktfat som tillsammans med glass var efterätten på vår fest. Såg oemotståndligt gott ut på riktigt!

090514

Hej!

Konserten var så sjukt bra igår! Tyvärr så har jag inte hunnit få in bilderna i datorn än. Men det kommer.

Idag så handlade jag och min kompis till vårat party imorgon. Kommer bli så sjukt roligt. Vi ska vara på stranden (lite kallt nu men endå) och bada å grilla. Hoppas bara att det blir bra väder.

Men måste krypa ner i sängen nu. Kom inte hem förens runt tolv igår så jag somnade nog inte förens ett. Har varit helt död idag. Jag är verkligen en sådan person som behöver sova sina timmar. Önskar att jag var en av dem som bara behövde sova några timmar per natt.

Kram Fanny!

Beyonce

Hej!

Nu är det bara några timmar kvar tills jag e i globen och ser Beyonce live. Vad gör man när man håller på att längta ihjäl sig efter något? För det är det jag gör nu. Det kommer bli så enormt roligt!

Puss Fanny!



Dagens Outfit 090513



Tröja - Bik Bok
T-shirt - Wow
Jeans - Jc

090513

Hej!

Idag har jag sovmorgon och börjar tio.När jag har sovmorgon tycker jag om att gå upp ungefär normal tid men sedan ta det lugnt. Just nu ligger jag i sängen och tittar på oc.


Ikväll ska jag på beyonces konsert. Det ska bli så grymt kul! Har längtat sedan jag fick biljätterna!
Men nu är det bara några timmar kvar.

Kram Fanny!

Dagens Outfit 090512



Tröja - Bik Bok
Väst  - Vet inte vad butiken men heter märket är Object
Jeans - Jc

Rubrik? Hur kommer man på sådana?

Hej!

Förlåt att jag varit väldigt dålig på att uppdatera den senaste tiden. Har varit lite småkraslig den senaste veckan och har verkligen inte råd att bli sjuk nu Ska ju åka på prao vecka 22 och sedan åker jag till Paris och Barcelona vecka 23. Så det är egentligen bara en vecka kvar i skolan. För vecka 24 är veckan innan skolavslutningen och då har vi aldrig riktiga lektioner.

Igår så fick jag och min kompis i alla fall våra praolappar påskrivna. Skönt att det är gjort så man slipper tänka på det. Jag köppte även två basplagg. En vit och en svart långärmad tröja från bik bok. Hade inga vanliga långärmade. Så det var något jag verkligen behövde för en gångs skull. Det är inte ofta något sådant kommer med mig hem. Men om ni letar efter en svart eller vit långärmad tröja kan jag tippsa om bik bok. Suphärligt material. Och jag suger alltid på att hitta basplagg.

Kram Fanny!

Forever21

Hej!

Var inne på forever21 för första gången. Måste säga att jag har varit lite skeptisk. Men dom har faktiskt supersnygga kläder. Jag hittade fem toppar som jag bara skulle älska att ha på mig i sommar.

Kram Fanny!











Älskar specielt den första!

Dagens Outfit 090509

Hej!

Det blev inget inlägg igår då jag inte gjorde så mycket mer än att ligga i soffan och konstant hosta. Men jag fotade dagens outfit. Fast av någon anledning försvan kameran. Men nu är den tillbaka och jag lägger upp gårdagens outfit.

Kram Fanny!



Tubklänning - Bik Bok
Skorta - Mammas
Kjol - Köpt i Italien

090508

Hej!

Idag så hade jag mattediagnos på allt vi har gjort under det här året. Förhoppningsvis så gick det bra. Men vi får nog tillbaka det nästa vecka.

Typ en timma innan lunch så bestämde sig min magont som legat och lurat en vecka att den skulle göra mitt liv outhärdlig. Så jag blev tvungen att åka hem. Planerna för idag var att min kompis skulle bjudas på bio vilket är typ som hennes fest. Men jag gick inte på det eftersom jag hade så ont i magen. Jag vet faktiskt inte om det blev någonting av det idag för det var typ ingen som kunde komma. Jag tycker så synd om henne.

Min brorsa och tre av hans kompisar hade disco för förskolan till två vilket är trettio personer. Jag var med men blev mest från åskådarbänk då. Det roligaste var när hälften skulle ha dragkamp mot alla papporna. Tre klarade dom av. Men inte fyra.

Kram Fanny!


090507

Hej!

Idag så har det varit ganska lugnt. Jag hade svenska på förmiddagen vilket gick väldigt bra. Sedan hade jag ea på eftermiddagen. Det passet förvandlades fort till blomätning och grundlig läsning av sexualkunskapsdelen av biologiboken. Jag måste säga att jag går i en av landets galnaste klasser. Och det är inte mig emot.

XOXO Fanny!


Operation Dagsverke

Hej!

Igår blev det inga inlägg då jag låg sjuk hemma hela dagen.

Idag så har vi operation dagsverke. Jag och min kompis ska baka till hennes mammas café och sedan så ska vi panta burkar från cafét. Efter det så är vi lediga. Jag tror att jag ska ta en sväng till bibblan. Jag läste ut min bok "om jag kunde drömma" igår. Jag såg filmen först och tyckte inte att den var bra. Men mina kompisar sa att jag inte fick tycka att den var dålig förens jag läst boken. Så nu har jag läst den och är ännu mer skeptisk. Men jag ska läsa resten för att få tycka att dom är dåliga också. Om jag orkar läsa alal förstås. Jag vet att jag är rätt ensam om dom här åsikterna om twilight. Men alla har rätt att säga vad dom tycker. (Såvida det inte är rasistiska eller kränkande åsikter.

Kram Fanny!

Godnatt!

Hej!

Skulle bara säga godnatt. Tänkte krypa ner i sängen och hoppas att min enorma magont har gått över tills imorgon så att jag kan ta mig till skolan.

Godnatt Fanny!

Dagens Outfit 090504



Tröja - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Jensleggings - Gina Tricot

Någon som känner att jag är kläddi GT från topp till tå?

Asos

Hej!

Har varit inne på asos vilket jag inte borde. Jag hittar alltid någonting jag tycker om. Jag undrar vart mitt enorma ha-begär kommer ifrån. Om någon frågar mig vad det är jag tycker är roligt med att shoppa så kan jag aldrig sätt fingret på det. Men så är det nestan alltid med saker jag tycker är roliga. Jag kan aldrig sätta fingret på det roliga. Det mest deprimerande är när någon frågar mig vad jag tycker är roligt med the sims. För självklart kan jag inte komma på det. Så då börjar jag undra vad poängen med spelet är. Och eftersom man lever ett liv så börjar jag tänka vad meningen med livet är. Att tänka på vad meningen med livet är tycker i alla fall jag är väldigt deprimerande. För det finns det ju ingen som kan svara på.

Men i alla fall. Jag var inne på asos. Där hittade jag tre underbara klänningar. Är det någon som undrar vad jag skulle göra om jag blev snuskigt rik? Jag skulle köpa mig världens enormaste hus och bygga om typ alla rum till massvis med walk-in-closets. Sedan skulle jag spendera resten av livet med att shoppa och fylle garderoben.

Fast jag undrar om jag verkligen skulle göra det. För jag lovar att om man hade det så skulle man känna att livet var meningslöst. Jag skulle i alla fall tycka det. Fast om jag fortsätter härifrån så kommer jag undra vad meningen med livet är.

Puss & Kram Fanny!







Tycker bäst om den första!

090504

Hej!

Idag så har vi haft teamadag i skolan med temat operation dagsverke som vi ska ha på onsdag. För er som inte vet vad det är så ska man samla ihop pengar som går till barn i andra länder. Och i år så går pengarna till skolutbildning i afghanistan. Dagen har varit sådär. Inte supertrist, inte jättkul.

Kram Fanny!


Ben & Jerrys

Hej!

Nu sitter jag i soffan och tittar på "never been kissed" och äter B&J. Jag måste säga att jag blev glatt överaskad. Den är faktiskt riktigt god. Och som jag tidigare nämt är jag väldigt kräsen när det gäller glass. Men Ben & Jerrys Cookie Dough är riktigt god. Den får nio av tio.

Kram Fanny!


Min eftermiddag

Hej!

Min eftermiddag skillde sig inte så mycket från förmiddagen. Jag tog det mest lugnt men var mer inne. När jag till slut fick tråkigt så hjälpte jag mamma att laga chili con carne. (Vet inte riktigt hur det stavas.) Det blev väldigt gott. Även om lillbrorsan klagade lite.

Efter middagen så åkte jag och pappa för att handla lördagsgodis och sådant som behövs till imorgon. För då så ska släkten komma hit och fira min födelsedag. (Mer paket!) Min lillebror ska baka en egen tårta och vi var tvungna att springa in och ut ur tre mataffärer utan att hitta jordgubbar. Han blev väldigt besviken men jag hoppas att det går över tills imorgon. Till mig så blev det i alla fall. Ett paket Ben & Jerrys och senaste nummret av Elle. Jag har aldrig smakat B&J så det ska bli spännande imorgon och se hur det smakar. Typ alla jag frågar om vilken smak som är godast säger cookie dough så det är den som numera står i frysen. Jag är väldigt svårflörtad när det gäller glass. Enda glassen som jag tycker om är gb sandwich orginal. Det är typ bara gb jag tycker om också. Så vi får se hur det går för B&J imorgon. Men jag önskar dom lyckatill. Förpackningarna är väldigt fina i alla fall.

Godnatt Kram Fanny!


Kokkonst blir till!


Min förmiddag

Hej!

Min förmiddag har bestått av att jag har suttit ute i solen och njutit och fotat. Sedan så har jag och mamma diskuterat om vi kanske ska köpa en systemkemara tillsammans. (Jag fick ju en del pengar igår så om jag någonsin kommer kunna sammal ihop till en halv systemkamera är det nu.)

Annars så kanske ni har sett att min blogg ser lite annorlunda ut nu. Jag vill tacka Sandra för en jättefin ny header och allt annat hon har fixat i bloggen.

Här kommer några av kilderna jag tog i förmiddags.

Kram Fanny!








Dagens Outfit 090502



T-shirt - Monki
Shorts - Topshop
Skor - Ohio

Dagens Outfit 090501







Tyvärr är bilderna lite mörka och suddiga. Men det är så det blir när man inte har någon högkvallitetskamera.

Resten av min födelsedag

Hej!

Det var en väldigt bra resturang Italiano. Tyvärr så var inte pannacottan lika god som pastan men resturangen blev klart godkänd. Så för er som inte vet vart ni ska gå när ni ska på resturang så kan jag tippsa om den här. Om ni gillar italienskt förstås.

När jag kom hem så lekte jag och brorsan modeller. Det var väldigt roligt. Jag visar lite av resultatet i en dagens outfit senare. Annars så har jag bara tagit det lugnt. Funderar på om jag inte ska krypa ner i pjamasen och lägga mig i soffan med ett täcke och titta på film. Det låter himla mysigt just nu. Så det är nog det de blir.

Kram Fanny!

Valborgsfirande

Hej!

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om mitt valborgsfirande igårkväll. Som sagt var så var jag hos min kompis. Vi gjorde egentligen inte så mycket. Utan först var vi vid brasan och gick runt och pratade och busade och allt annat som man gör. Sedan så gick vi hem till min kompis där vi satt och pratade. Sedan så åkte alla hem. Men det var två som skulle sova över. Så dom följde med mig till bryggan där pappa hämtade mig med båten. Då var klockan ungfär fem i tolv. Tanken var att vi skulle vara långsamma så jag kunde fira den första minuten som fjortonåring med mina kompisar. Men två minuer i tolv årkade vi inte vänta längre. Så den minuten firade jag i en båt mitt på vattnet.

Kram Fanny!


Min födelsedag!

Hej!

Idag är det min efterlängtade födelsedag. Jag har fått ett busskort, en cykel, pengar och biljätter till Beyoncekonserten den trettonde. Mest glad blev jag för konsertbiljätterna.

Sen så har jag ju också haft dansuppvisning idag. Vi uppträdde med två låtar. Den första gick jättebra. Men den andra kunde inte ha gått mycket sämre. Men det var kul i alla fall. Efteråt så fick jag en jättefin bucket med rosa rosor av mamma och pappa.

Just nu så sitter jag hemma och gör ingenting. Men vid sju idag så ska vi på middag på en resturang som heter Italiano. Jag har aldrig varit där. Men det är Mikans favoritresturang så jag tror att den är bra. Jag läste deras meny på internet år det ser väldigt lovande ut.

Kram Från Fanny!



Mina fina rosor!

RSS 2.0