Den som väntar på något gått väntar aldrig för länge!

Hej där!

Imorse hade jag enorma problem med att hitta min baddräkt. Vilket tillslut resulterade i att jag fick ta min gamla som är aningen liten. Jag glömde även mina idrottskläder och kunde inte vara med på gympan. Men vi hade löpträning idag vilket jag hatar. Så det var lite tur att jag glömde. Men jag och en tjej i min grupp fick gå på promenad istället. Då såg jag vårens första fjäril. Så nu är det offisielt vår. Det var dessutom en citronfjäril och den är ju ljus. Så då blir det en vacker sommar.

Innan simhoppen så åkte jag och min kompis Mikan som jag går på simhopp med till stan och shoppade. Vilket resulterade i lite mycket spenderade pengar, en enormt god middag på pizza hut och en senkomning till simhoppen. Jag spenderade största delen av mina pengar på en jättesöt liten jeansjack grån Gina Tricot som syns i deras senaste reklam. Jag köpte även ett supersött grönt flätat armband på Åhlens.

På vägen hem var jag och Mikan enormt spralliga. Vi har nu bestämt att vi ska bli miljonärer och åka till Kina och shoppa en massa gejer som vi sedan ska sälja på loppis för dubbelt så mycket och bli ännu rikare. Sedan ska vi göra samma sak ingen och igen. Detaljerna om hur vi ska få en miljon från början är inte helt klara. Men det kommer nog senare.

När jag kom hem möttes jag av ett paket. Jag skrev tidigare om några saker på internet som jag ville ha. Jag sköpte halsbandet och kjolen. Halsbandet har kommit. Man fick även ett par supersöta örhängen på köpet. Jag kommer troligen att handla på den sidan igen. Nu väntar jag bara på min kjol. Men jag tror att det var i helgen jag bestälde dom och det stod att det tar mellan sex och tolv dagar innan man får det. Så jag är förvånad att jag fick halsbandet. Men den som väntar på något gått väntar aldrig förlänge.

Godnatt Kram Fanny!


Brandlarmet

Hej!

Det blev inget morgoninlägg. Jag var så himla trött imorse. Delvis för att jag inte kunde somna igårkväll för att det var en timma tidigare än jag brukar. Och delvis för att jag vaknade mitt i natten och var otroligt törstig. Jag orkade verkligen inte gå ner och ta ett glas vatten. Så jag låg i sängen och tänkte på hur gått det skulle vara med vatten. Så efter en timma gick jag ner och tog ett gals vatten i alla fall. Så imorse var jag extemt trött.

Idag i skolan så gick brandlarmet. Om ni kommer ihåg för några månader sedan när jag skrev att vi hade brandövning. Då låg snön fortfarande kvar. Så det var mycket lättare att ta sig ut den här gången. Men idag var det ingen brandövning. Fast det bran inte heller. Det var några killar i min klass som skulle rätta till några takplattor (sådanna som är inomhus). Då hade de tydligen kommit en massa dam på brandlarmet och det är typ något ämne som är samma i dam och rök. Så då gick brandlarmet. Men det var ganska skönt att stå ute i solen ett tag. Men efter en stund blev det ganska kallt. Fast så mycket bryr jag mig inte.

Kram Fanny!


Sommartid

Hej!

Nu ska jag krypa ner i sängen med min elle-tidning. Men innan ville jag bara säga att hoppas ni inte har glömt att ställa fram klockan en timma. Det är så mycket lättare på hösten när man får en timma extra. Men nej nu måste man gå upp en timma tidigare. Det känns konstigt att klockan aldrig var 02.01 inatt. Utan då var hon 03.01. Undar hur det är på hösten då måste hon ju vara 02.01 två gånger. Japp. Nu måste jag i alla fall gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon. Får se om jag orkar ett morgoninlägg eller inte.

God Natt Puss Fanny!


King Kong

Hej!


Idag har jag tagit det lugnt kollat lite på engelskan och övat in orden till ekonimprovet om några veckor. Vanligtvis förbreder jag mig inte så långt i förväg. Men jag vill verkligen inte att det går dåligt på det här provet då det är prov på sådanna saker som mina föreldrar läste om universitetet. Så det skulle inte vara kull att misslyckas på det.


Nu på kvällen så har vi haft en familjekväll med pizza och hyrfilm. Pappa och brorsan hyrde King Kong. Jag trodde inte att jag skulle tycka om den man den är ganska bra. Vi har bara sett halva en så länge. Men det är läggdags för brorsan nu så vi kommer nog att se resten imorgon. Den är tre timmar lång. Jag trodde att Titanic var typ den enda filmen som var så lång. Om den nu är det. Är inte helt säker Titanic alltså. Men jaja. Får se resten av filmen imorgon.


XOXO Fanny!


Nu är det över

Hej alla!

Nu är Earth Hour över. Jag hoppas att det går i alla fall lite bättre för miljön. Vist kommer det aldrig gå att rädda den enbart genom att släcka sina lampor. Det värsta hotet måste vara oljan eller kärnkraften. Men det är så stort. Nästan allt du har i ditt hem är där med hjälp av olja. Även om det inte finns i saken så kanske det användes vid tillverkningen eller transporten. Ja det är ju ganska mycket olja används till. Men man beräknar att den kommer ta slut om ungefär 30 år. Undrar hur världen ser ut då? Jag hoppas att jag lever då och får se. Fast utväcklingen kommer ju alltid att gå framåt och jag kommer inte kunna uppleva allt. Men förhoppningsvis så lever jag om 30 år. I så fall är jag 43 snart 44. Oj vad gammal jag är då. Fast det finns säkert fördelar med det också. Vi får förhoppningsvis se. För om det är en sak som man kan vara säker på i livet är det att man en dag kommer dö. Men när det är det ingen som vet.

Kram!


Kvällens outfit

Här är kvällens Earth Hour outfit!



Svart linne - Gina Tricot
Jeans - JC
Brosch - Köpt i Paris
Grått band - Tyg butik

Sött

Hej!

Jag har en en gång begått en av mina privata synder. Jag har vait inne på en internetshoppingsida. Hur ska man göra när man varje gång hittar något man vill ha. För man kan ju omöjligt köpa allt man vill. Min kompis berättade i tosrdags att när hon tycker om något så räcker det med att hon står och tittar på det en stund och sedan kan hon gå där ifrån utan att bry sig. Varför har inte jag det så? Det kanske är sådanna som jag som är klassade som shoppaholics. Men jag tycker inte om att kolla på mig själv som en shoppaholic. För det är ju faktiskt en person som är beroende av shopping. Uttrycket kommer ifrån alkohollic. Och det finns ju faktiskt folk som shoppar mycket, mycket mer än jag.

Men i alla fall den här gången hittade jag fyra saker jag tycker om. Tillsammans blev det en summa på 1000 kronor. Eller ja 996. Men det är väll samma sak. Det jag tycker mäst om är halsbandet och kjolen men även om jag bara skulle köpa det så blir det 600. Eller 598. Så jag får se hur jag gör. Får sammla ihop lite pengar.

Kram Från Fanny (shoppahollic eller inte?)!








Parisbilder

Hej!

Har nu laddat in Parisbilderna i datorn. Så här är några av dom. 90 % av alla bilder är typ på eiffeltornet så jag visar inte så många då alla typ föreställer samma sak eller någon av mina släktingar är på bilden.

Kram och Puss Fanny!








Min nya bakrundsbild på datorn!


Earth Hour

Hej!

Det är vell ingen som har missat Eart Hour ikväll mellan 20.30 och 21.30. Jag tycker att dte är en bra grej. Men tiden kunde ha varit bättre. Fast om dom hade lagt det på dagen en vardag så hade det inte varit så stor skillnad mellan vad det brukar vara. Pluss att det finns ju folk som måste jobba och plugga och allt annat man behöver ha tända lampor till. Och mitt på dagen har i alla fall inte vi så många lampor tända.Det är ju hyfsat ljust ute så det skulle inte märkas om jag hade lampan tänd eller inte. Om du har missat vad Earth Hour är så ska hela världen släcka sina lampor ikväll mellan 20.30 och 21.30 för miljöns skull. Men det är en sak som jag undrar. Eller egentligen är det två. Men jag börjar med den ena. Det är om hela världen ska släcka sina lampor samtidigt eller om hela världen ska släcka sina lampo den 28 mars mellan 20.30 och 21.30. För hela världen har ju inte samma tid. Det andra jag undrade var varför dom hade siffran sextio som logga. Men nu kom jag ju på att det är för att en timma är sextio minuter. Ibland så känner man sig bara så dum. Eller jag gör i alla fall det.

Men hoppas att ni kommer vara med. Det ska i alla fall jag och min familj. Mamma har bjudit in några grannar som ska komma på middag vid sex och sedan så ska vi släcka lamporna halv nio.

Kram Fanny!


Igår/Idag

Hej!

Igår efter skolan så åkte jag och min kompis till myrorna och efter dét åkte vi till stan. Jag köpte lite smycken på myrorna och en present till min kompis i stan. Efter det så åkte vi till teatern. Det skulle vara en föreställning på teatern efter våran lektion så vi fick inte ha den sista halvtimman. Men vi var några från gruppen som stannade kvar och kollade på pjäsen. Den hette måsen och den var väll bra. Det var jobbigt att alla var kära i den person som var kär i någon annan. Men det var ju det den handkade om. Men jag tycket att den kunde ha slutat bättre. Pjäsen slutade helv tio och när vi kommit till bryggan och skulle ta båten så kom jag på att jag hade glömt min kompis paket på teatern. Så vi behövde åka tillbaka och hämta det. Teatern ligger bara tio minuter från bryggan så det är inte så långt. Men jag var så himla trött igår så det var väldigt jobbigt.

Idag ligger jag hemma i sängen och är halvdöd. Tog inte med mina böcker igår då jag viste att jag inte skulle kunna plugga. Så pappa får ta med dom hem när han hämtar brorsan. Tyvär kommer det bara funka i två år till. För sedan så börjar jag på gymnasiet.

Kram Fanny!


So

Hej!

Idag är det en vanlig dag. Skola, läxor och dans. Jag har haft so hela dagen idag. Det har varit riktigt kämpit då största delen av dagen har det varit och suttit på föreläsningar. Jag borde kanske anstränga mig lite mer med läxorna men jag orkar inte. Särskilt inte efter en föreläsningsdag.

Jag har egentligen inget mer att skriva.

Puss puss!


Paris

Hej!

Igårkväll så kom jag hem från Paris. Det måste vara den vackraste standen i hela världen. Oj vad jag vill åka dit igen. Det var massvis med gammla höga smala hus i gammlastanmiljö. Helt underbar stad.

När vi kom dit i fredags så var det strålande sol och klarblå himmel. Tyvär så behövde vi börja resan med en entimmars lång bussfärd. Men det var så värt det när vi kom fram. Det första vi gjorde framme i Paris var att ta tunnelbanan till louvren där vårat hotel låg i närheten. Där så åt vi bagetter. Så goda dom var! Jag åt en grillad bagett med ost, tomat och tomat. Det var den godaste bagett jag ätit.

I lördags så tittade vi på eiffeltornet. Det var mycket högre än jag tänkt/kom ihåg. Vi åkte inte upp för att det var så himla lång kö och vi orkade inte köa i flera timmar. Så vi åt lunch hemma hos min mormors gammla klasskompis som bor i Paris. Hon bodde nära eiffeltornet och hade en underbar utsikt där man såg eiffeltornet. Efter luchen gjorde vi en riktig turistgrej och tog en turistbåt och kollade på sevärdigheterna. Det ända som vi inte kollade på som jag ville se var frihetsgudinnan. Den stora står ju i NY. Men det finns en liten i Paris då den stora var en frihetsgåva från Frankrike till Usa. En sak som är roligt är att det är samma person som byggt eiffeltornet och frihetsgudinnan. Men i alla fall så kollade vi inte på den. Men jag såg den på långt avstånd och det är bättre än inget.

I söndags så hade vi tänkt shoppa. Men då hade alla butiker stängt. Så vi åkte och kollade på Notre Dame istället. Så shoppade vi lite i måndags istället. Men vi skulle ta en bussen tillbaka vid halv tolv så så mycket shopping blev det inte. Men jag köpte lite på flygplatsen också.

Kommer absolut att åka tillbaka i framtiden!

Puss och Kram Fanny!

Har inte laddat in bilderna i datorn än men när jag har gjort det lägger jag upp dom.


Underbar dag

Hej!

Förs så vill jag bara be om ursäkt för dålig uppdatering dom senasre dagarna och dom kommande.

Igår var det en av de bästa dagarna jag uppleft. Det började med att jag sov över hos min kompis. VI hade sovmorgon till tolv. Tyvär så skulle jag till tandläkaren vid tio för att diskutera eventuell tandställning. Jag ska tillbaka i höst och se då hur det blir. Efter att ha varit inne hos tandläkaren i mindre än fem minuter så åkte jag tillbaka till min kompis. Sedan så åkte vi till skolan och åt lunch. Det visade sig att vi inte behövde vara i skolan förens två. Men vi stannade kvar och satt i solan och tog det lugnt. Även om det var nästan två timmar som vi kunnat göra något annat roligare under så var det skönt att bara ta det lugnt. Vid två så åkte vi med skolan och körde laser game. Det var himla roligt. Jag kom på plats nummer tio av tjugofyra med 1081 poäng. Så jag är väldigt nöjd med mig själv.

Efter laser gamet så mötte jag min farmor för lite shopping. Blev klänningen från bikbok jag skrev om tidigare och två par skor. Ett par svarta lite varmare vårskor och ett par låga, blå converse.

Imorgon åker jag till PARIS! Längtar så. Borde börja packa nu. Eller egentligen borde jag ha börjat med det tidigare. Men lat som jag är så har jag inte gjort det. Så det blir nog inga mer inlägg fram tills på måndag möjligvis när jag kommer hem. Jag vet inte vilken tid jag kommer hem. Det kanske är sent på kvällen så jag kanske är trött.

Puss Puss!


Partaj

Hej!

Som sagt så var lag på sleepover partaj igår hos min kompis. Det blev tyvär inte så mycket partajande. I början av festen så åt vi pizza och snackade och hade det jättetrevligt. Sedan efter ett tag så skulle några gå ut och ta lite luft. Jag och några till stannade kvar och spelade kort på övervåningen. Så plöttligt hör vi min kompis skrika kom fort vi behöver hjälp. Först så trodde jag att hon skojade. Men när vi kom ner så stod hon där och grät och var helt upphätsad. Då hade dom hittat en överkörd katt som låg blödande på gatan. Hälften av partyt var ute och försökte ringa till ägaren medans andra hälften (som inkluderade mig) var kvar inne och försökte ringa till polisen. Jag måste bara säga vilket knäppt polissystem vi har i Sverige. Jag vet inte hur länge vi fick sitta i telefonkö. Nu var det ju inget jättebroskande eftersom katten hade dött omedelbart. Men tänk om det hade varit en döende katt som man kunnat rädda livet på. Jag kände att jag inte ville se katten så jag gick aldrig ut. Men dom andra sag att den såg så sorjlig ut. När allting sedan var uppklarat var det ingen av oss som var på partajhumör längre. Så vi gick inte och la oss allt försent.

Idag så var jag med min familj på min syssling Birgers dop. Han var jättegullig. När mamma skulle hålla i honom så ville ha äta typ allt. En sådan rolig prick. Det han var mäst intreserad av var mammas kaka. Men han är lite liten för den. Tyvär senare Birger.

Nu ska jag i alla fall sätta mig och kolla igenom lite statistik till mitt soprojekt. Så vi får ses senare. Puss och Kram Fanny!


Lördag

Hej!

Nu har jag kommit på varför fredagen den trettonde är otursdagen. Ingenting funkade igår. När jag skulle skriva klart svenskan så hade halva mitt arbete försvunnit. Så jag behövde skriva om allting. Sedan så funkade inte interbet på hela dagen.

I onsdags så berättade jag att jag egentligen skulle ha åkt till en kompis och fotograferats. Det blev ingenting i onsdags så vi gjorde det igår istället. Det var hennes storasysters skolprojekt.

Idag så har min kompis Mikan sin femtonårsfest. Hon är ett år äldre och min första kompis som fyller femton. Det känns lite overkligt. Det är ett så stort steg mellan fjorton och femotn tycker jag. Så det är coolt. Innan festen kanske jag ska möta min kompis i stan efter hennes dans och köpa en present på fältan. Men jag vet inte riktigt om det kommer bli av. Hoppas det. För annars får jag stå därutan paket.

Ses!


Onsdag

Hej!

Igår så hade vi ett litet problem när jag skulle komma hem efter simhoppen. Allt slutade med att jag sov hos min kompis Mikan som jag går på simhopp med. Det var riktigt roligt. Har aldrig sovit hos någon natten till en skoldag tidigare. Men var vet jag egentligen inte. Man ska ju till samma ställe dagen efter i alla fall.

Idag så har jag haft so och svenska. I so så ska vi ha något projekt som heter till vilket pris?. Jag fattar inte riktigt vad det är man ska göra. Men det gör jag nästan aldrig. Det tar ungefär en vecka för mig att fatta ett projekt. Ibland kan det ta längre tid.

Idag så skulle jag egentligen ha åkt hem till min kompis. Hennes storasyrra gör något projekt i skolan där hon skulle fotta någon bild. Så det skulle ha varit typ åtta tjejer och en kille. Jag fattade inte riktigt vad det var för något. Men jag var så himla trött idag. Ändå gick vi inte och la oss så sent igår. Så jag vet faktiskt inte vad det beror på. Det är en bra fråga. Men det kanske beror på att det är vinter och så mörkt ute. Fast nu ligger det ju snö så så mörkt är det inte. Aja. Det förblir nog en obesvarad fråga.

God Natt! Sov Gott!

Titanic

Hej!

Har kommit hem efter en filmsöndag hos våra grannar. Eller grannar och grannar. Dom bor på samma ö som vi och det tar väll en tio minuter att gå till dom skulle jag tro. I alla fall så kollade vi på Titanic. Alla trodde att det skulle vara den med Leonardo och Kate. Men det var det inte. Fast den är inte inspelad så långt ifrån den. Den var i alla fall väldigt bra. Men den var hemskare. När jag har sett den här så tycker jag att den vanliga Titanicfilmen är en väldigt mild spegling.

Igår på mässan så köpte min brorsa ett par komradios. Våran grannes son hade också ett par som dom nu har ställt in på samma kanal. Och dom här komradiorna skulle räcka 3 km. Och vi kan faktiskt prata med dom hemmifrån oss. Jag vet inte hur långt det är mellan våra hus. Men det tar ca tio minuter att gå och det är en ganska så rak sträcka. På vägen hem så pratade min brorsa och hans kompis nästan oavbrutet. Eftersom min brorsa har två och hans kompis två så fick jag ha en. Det var väldigt roligt att lådsas vara min brorsa. Jag höll på att dö av skratt på hemvägen.

Jag har tittat lite på jeansjackor på internet. Jag tycker fortfarande att den snyggaste är den på hm. Fast det är inte ett så djupdykande letande så jag kanske hittar en annan senare som jag tycker mer om. När jag tröttnat på att leta jeansjackor gick jag in på bikboks hemsida. Jag brukade handla en hle del på bikbok förut. Men nu var det ett tag sedan. Tyvär men som alltid hittade jag något jag gillade. En väldigt enkel klänning och en kjol som är väldigt lik den jag köpte på monki nyligen. Så kjolen kanske jag inte behöver. Men klänning. Jag har faktiskt letat lite efter en svart klänning. Så jag borde åka till en bikbokaffär och prova om den passar mig. Den är inte så farligt dyr utan kostar tvåhundra. Men den skulle vara så snygg med några fina ascesoarer. Inte minst i Paris!

Puss och Sov gott!






Simple Sunday

Hej!

Har en helt vanlig tråksöndag. Har spenderat en del av dagen med att göra lite läxor. Mitt problem är att jag aldrig gör dom läxorna jag behöver utan dom roligaste. Så dagen innan jag ska vara färdig med dom som inte är så roliga sitter jag och gör läxor sent på kvällen. Ingen bra rutin. Men det kommer bli svårt att ändra på.

Jag är snart på väg ut och sitter och funderar på hurvida det är för kallt för att ha på mig min nya jacka som jag köpte igår. Men mars är ju den första vårmånaden. Så det kanske är dags att lägga undan vinterjackan och ta på den varama vårjackan. Jag har fem stycken vårjackor. Det är onödigt många. En av dom är en jeansjacka från FK. Men jag tycker inte så jättemycket om den. Skulle vilja ha en lite ljusare jensjacka som är lite kortare. Har sett en på hm som kanske kan vara något. Men måste kolla priset också.

Kram Fanny!


Båtmässan

Hej!

Kom hem från mässan ungefär fyra minuter över åtta. Det var faktiskt väldigt rolig. Men det var varmt för det var så mycket människor och nu har jag otroligt ont i fötterna. Just nu sitter hela familjen och tittar på melodifestivalen och jag hoppas att amy inte går vidare. Inte för att jag inte tycker att hon är dålig. För det gör jag inte. Jag tycker att hon är jätteduktig. Men min danslärare är bakrundsdansare och om hon går vidare så kommer min lärare att var borta en vecka till. Och vi ligger redan efter i våran dans.

Som sagt var det kul på mässan. Det var en del saker som råkade följa med hem. Det som blev mitt är en jacka från WestCoast och en ny flytväst. När min brorsa var och byggde en båt på ett ställe så hittade jag ett mjölkpaket som man inte byggt upp än. Så det fick också följa med hem.

Puss och Kram Fanny!


jag


Iväg

Hej!

Snart ska hela familjen åka iväg på båtmässan. När jag var mindre brukade vi åka nästan varje år. Men nu har jag inte varit där på några år. Egentligen så är det inte så jätteroligt. Det roligaste är att hoppa in och ut ur alla stora båtar. Men allting blir ju vad man gör det till. Så jag ska försöka att göra det till något roligt. För när jag kommer hem så har jag franskaglosor som väntar. Det är inte lika roligt. Ska åka nu.

Puss Puss!


Paris

Hej!

Om femton dagar åker jag. Den tjugonde så bär det av. Jag ska till Paris med min moster, mina kusiner och min mormor. Jag längtar så. Jag kan knappt fatta att jag ska till modet huvudstad. Lilla jag. Jag har varit i Paris en gång tidigare. Men då var jag sex år och viste knappt vad Paris betydde. Men jag kommer ihåg lite av det. Men bara saker som Disneyland och Effeltornet. Längtar längtar längtar!

Kram Fanny!

Paris


Matte

Hej!

Har kommit hem från skolan och tänkte gör lite läxor innan teatern idag. Har lite svenska och no jag borde göra. I svenskan så ska jag skriva en bokrecension. Men det är världens längsta rad frågor som man ska svara på. Så jag ska snart sätta igång med att svara på dom. Men kanske inte tar alla idag.

Jag hade fel imorse med att om shemat var som förut så hade jag svenska. I så fall så hade jag haft so. Men det blev som jag ville. Dom har bytt plats på matten och son. Så nu har jag matte på torsdags förmiddagar och so på fredags förmiddagar. Så jag slipper ha matte på fredagar i iallafall sex veckor. Jippie! Men ska sätta igång med läxorna nu.

Kram Fanny!


Snö

Hej!

Jag som trott att mars var den första vårmånaden och att det skulle börja bli varmare nu. Men nej. Gissa vad man ser när man tittar ut genom fönstret på morgonen. Snö som yr ner från himlen. Jag tycker om vintern när det verkligen är vinter. Men nu så kommer det aldrig att bli riktig vinter med en halv meter snö. Utan den snön som kommer nu kommer att smälta senare idag.

Idag så drar dom riktiga skoldagarna igång. Troligtvis så kommer jag att få ett nytt shema nu. Men om jag har sanna som innan lovet så har jag svenska nu. Troligtvis så är det inte så stor skillnad. Det brukar bara vara någon lektion som är flyttad. Jag hoppas att matten har flyttats. Jag har haft matte på samma tid i ett år nu. Även i början var matte på fredagar jobbigt. Men nu är det jobbigt och dötrist. Snälla låt mig ha matte på typ tisdag eftermiddag. Eller i alla fall på en eftermiddag. För dom lektionerna är en timma kortare. Så jag kommer att hålla tummarna fram tills jag vet.

Kram Fanny!

Snö


Dans

Hej!

Var ganska tråkigt i skolan idag. Vi hade temadag olikhet. Man hade fyra olika stationer där man pratade om olikhet. Men hur tråkig en skoldag än är så tar den inte slut utan att jag skrattat minst några gånger. Så är det när man har mina kompisar. Det är svårt att innte ha ett leende på läpparna.

Har dans idag vid tjugo över sju. Så måste nog åka hemmifrån halv sju. Pappa och brorsan har precis kommit hem så vi ska nog äta snart.

Puss Puss!


God Morgon

God Morgon!

Har ni sovit gott? Jag har sovit riktigt gott och känner mig nästan utvilad nu. Jag känner mig aldrig utvilad så nästan är bra för mig. Idag så börjar jag skolan efter lovet. Segt! Ibland kan jag känna att det ska bli kul att gå till skolan. Men det händer nästan bara efter sommarlovet. Just nu så skulle jag gärna vara hemma minst en vecka till. Men det kanske är bra att skolan börjar igen. För halva mitt lov har jag bara suttit framför tvn med en chipspåse i hande och blivit fet. Så nu får jag ta mig i kragen och göra saker. Idag blir det skola och dans.

I skolan idag så ska vi ha någon temadag. Jag vet faktiskt inte vilket tema det är på dagen. Det brukar inte vara så roligt med temadagar. Men det är inte lika krävande som en vanlig dag. Så jag antar att det är ett bra sätt att böra efter lovet på.

Ha en bra dag! Puss!


Läggdags

Hej!

Nu är Desperate Housewives slut och jag ska snart krypa ner i sängen med min bok. Den största frågan jag har i huvet just nu är hur jag ska kunna överledva en vecka tills nästa avsnitt. Men jag får läsa min bok och tycka att den är spännande så jag glömmer att jag längtar till om en vecka. Fast just nu känns min bok som en fis i rymden. Får se hur det känns när jag börjat läs. Men ska gå och göra mig färdig för att sova.

God Natt!


Hemma!

Hej!

Har nu kommit hem efter simhoppen. Har försökt att packa upp min väska från farmor och farfar. Men nu ligger allting i sängen. Egentligen så är det inte så mycket saker. Bara min klänning, tyget som blev över, en kjol som jag hade med mig och sladdar till datorn. Men det ser mycket ut när det ligger lite här och där i sängen.

Har  nu sett första delen av Desperate Housewives och kan blogga nu i pausen. Det känns lite som det här avsnitten löser upp några knutar. Men alla vi som tittar på Desperate Housewives vet att när en knut knyts upp så knyts en ny. Men nu börjar det igen och nästa reklampaus ska jag ta och göra en macka med massor av ost.

Puss och Kram!


Simhopp

Hej!

Det här blir sista inlägget innan simhoppen. Bussen går tjugo över fem så jag borde gå tio över. Sedan så har jag lite saker som jag måste packa ner. Till exempel datorn.

Nu har jag, farmor och farfar sutit och fikat lite och spelat kort. Jag åt en jag vet inte om man kan säga bulle. Men typ. Med hur mycket florsocker som helst. Mums så gott det var. Innan jag åker så ska farmor göra några pankakor till mig. Nygräddeade pankakor med socker på.

Ses puss!

Bulle

Desperate Housewives

Hej!

Hade helt glömt bort tills nyligen att det är tisdagen den 3 mars. Vilket innebär att min favoritserie Desperate Housewives drar igång igen. Tyvär så ligger det på samma tid som the mentalist. Men jag kommer garanterat att ha femman på klockan nio i kväll. Ibland så händer det att jag missar början eftersom jag har simhopp och när vi segar i omklädningsrumet så kan man komma hem tio över nio. Men det får inte hända idag. Jag ska sätta på mig raketskorna. Eller i alla fall inte sega.

Puss Puss!

DH


Dagens outfit 090303

Här är dagens outfit
Svart linne - Gina Tricot
Grå kofta - fått av farmor
Jeans - Jc

Outfit

Vaken

Hej!

Nu har jag kommit upp ur sängen. Har däremot legat och läst i en timma. Har ungeför hundra sidor kvar i min bok och det är så himla spännande just nu.

Idag så ska jag göra det sista på läxorna och så klart min klänning. Funderar på att sy som ett tunt skärp också. Men det kommer jag nog ingte hinna idag. Så i sånna fall får jag göra det en annan gång.

Puss och Kram Fanny!


Klänning

Hej!

Klänningen är färdig. Eller jag ska sy på två band som axelband då klänningen blev lite stor för att ha axelbandslös. Men det gör jag imorgon. Jag blev riktigt nöjd med den. Men det finns en liten svart smutfläck som inte är så snygg. Men den sitter på tyget jag köpte idag. Så förhoppningsvis förvinner den. Ska försöka ta bort den. Men det gör jag också imorgon. Idag så ska jag försöka lägga mig vid tio så att jag kan gå upp vid sju-åtta imorgon. Jag är ledig men det är bra att vara van vid tidiga mornar. Det är inte så kul att lägga sig vid tolv och gå upp vid elva ena dagen och lägga sig vid tio och gå upp sju andra dagen. Så ska försöka att lägga mig vid tio.

Ses Fanny!


SATC

Hej!

Har nu satt mig vid datorn för att titta på ett avsnitt av SATC. En skiva satt i datorn så den följde med till farmor och farfar. Så nu ser jag ett av de första avsnitten. Jag har sett det tidigare men det är en enormt bra serie så man kan se den tusen gånger. Eller då kanske man har tröttnat. Men en hel del gånger i alla fall. Jag tycker att det är perfekt att titta på en serie när man är sjuk och inte orkar gör annat än att ligga i sängen och nästan vara död.

Men ska gå och äta nu. Köttgryta mums!

Puss Puss!

SATC


SY

Hej!

Har nu börjat sy en klänning. Jag tycker att det är jätteroligt att sy vilket inte så många av mina kompisar tycker. Det aldra roligaste är att sy kläder. För dom kan man ju sedan använda. Nu syr jag en klänning av en gammal skorta och lite vitt tyg. Den är nog ungefär halvfärdig.

Sedan så har jag jobbat lite med franskan. Det måste vara det svåraste ämnet i skolan. Det tycker i alla fall jag. Vi fick lite glosor innan lovet. Men jag har dubbelt så många som alla andra eftersom jag var sjuk veckan innan veckan innan lovet. Så jag fick inga glosor till veckan innan lovet. Så jag har dom nu istället. Det där låter väldigt kompliserat. Men det är det inte.

Puss Puss F!


Farmor och Farfar

Hej!

Min älskade laptop fick följa med till farmor och farfar. Nu har jag koplat in deras internet till datorn. Måste verkligen önska mig ett mobilt bredband i födelsedagspresent. Igår var det exakt två månader kvar. Längtar! Jag kommer stannas här imorgon också. Vi har byggjobbare så jag orkar inte vara hemma en dag med dom. Utan jag ska ta det lugnt här istället och göra lite läxor som jag har kvar.

Nu är alla hamstarna i djuraffären. Om dom inte har blivit sålda. Vi kommer troligtvis att skaffa en till kull. Jag vill vänta lite men brorsan ville göra det igår. Så jag får se när jag kommer hem om det är några hamstar på g.

Pussar och Kramar Fanny!


Dagens outfit

Hej!

Idag så ska hela familjen åka till en djuraffär i Haninge och lämna hamsterungarna. Vi kommer tyvär inte att behålla någon unge. Men mamma och pappa säger att om den här djuraffären kan tänka sig att ta emot flera ungar så kan vi få skaffa en till kull. Fast även om vi får det så ska jag nog vänta några veckor i alla fall. För det är ganska jobbigt. Jag her en tendens att tröttna på djur efter några veckor. Men våran hamsterpappa Charlie har jag inte tröttnat på. Och honom har vi haft i snart ett år.

Efter att vi har varit och lämnat ungarna så ska jag nog åka till farmor och farfar. Om jag inte åker hem emellan. Jag ska vara där imorgon. Men åker nog hem imornkväll. För jag vill fixa lite innan skolan och så har jag simhopp på tistakväll. Vi är lediga imorgon och på tisdag. VI har perioder på sex veckor och efter det har vi två lediga dagar. Dom brukar komma samtidigt som lov. Men ibland säger dom att vi inte ska ha två lediga dagar eftersom vi har en veckas lov. Vi brukar ha några dagars kortare sommar och jullov. Men det kan jag leva med. Jag går i en vittraskola. Jag tycker om deras sätt att lära. Det handlar om att alla är olika och lär på olika sätt. Så jag jobbar inte med samma saker som mina kompisar. Fast ibland kan jag göra det men inte så ofta. Sedan kan det vara lite jobbigt att dom ska ha speciella ord för allt. Som lärare är pedagog och lektioner är pass. Men det bra överstiger det dåliga.

Puss och Kram!

Jag kommer inte skriva några inlägg när jag är hos farmor och farfar för deras dator har pajat.

Idag

Blå tröja - Monki
Svart linne - Gina Tricot
Jeans - Jc

RSS 2.0