Paus

Hej!

Nu har jag tagit en paus i pluggandet. Det går sådär föresten. Men det blir nog bättre. Jag har tagit lite bilder på klänningen och linnet. Så jag lägger in dom. Men nu så ska jag kolla lite på tv innan jag fortsätter plugga. Jag ska nog måla naglarna också.

Kram!

Klänning från jc

Blå klänning från jc

Svart linne från jc

Svart linne från jc

Söndag

Hej!

Idag är det sista helgdagen. Jag ska snart sätta igång med pluggandet. Men innan så ville jag skriva ett inägg. Det käns inte direkt så roligt att spändera halva sönagen med att plugga. Men det är ju något man måste göra. Sedan så ser jag fram emot klockan halv sex när vi ska julpyssla. Jag kanska tar en paus i pluggandet och skriver ett inlägg med bilder på klänningen och tröjan jag köpte igår.


Puss & Kram!


Lördag

Hej!

Förlåt om jag har skrivit förens nu. Men jag orkade inte i morse och sedan åkte familjen och julhandlade. Jag och mamma gick tillsammans medans pappa och brorsan gick. Jag kan säga att det inte var så lyckat. Men jag köpte ett linne och en klänning till mig på jc. Och mamma köpte två par jeans till sig. Då fick vi tre filmer gratis för att vi handlat för över 1500. Eller egentligen så köpte jag bara klänningen. Men om man köpte tre plagg fick man ett gratis. Så vi fick ett linne och tre filmer på köpet. Men jag har äntligen bytt mitt sump kontantkort till ett abonemang. Jag fick ett såndant där som är bundet. Så vi fick en mobil för 400 spänn. Men eftersom jag är så nöjd med min (sony ericsson z610i) som jag inte skulle byta mot något annat än en Iphone just nu så ska brorsan få den i julklapp. Han är lite knäpp. För han har inte skrivit upp mobil på sin önskelista och när man frågar honom om varför så säger han att det är för att han ändå inte kommer att få någon. Men han kommer att ha fel. Så om jag övertygar honom om att i alla fall skriva upp det så har ju jag bevisat att om man visar att man önskar sig något så är det större chans att man får det.
Efter julhandeln (som dessutom innehöll en så god lunch på en pasta och kycklingrätt) åkte vi hem till våra kompisar. Deras dotter är tre år yngre än jag så hela kvällen gick åt till att titta på nordiska lilla melodifestivalen. Men det var väll kul ändå.
Imorgon så ska vi julpyssla med våra grannar och så måste jag göra svenskaläxan och plugga till engelska och franskaproven. Det blir en riktig plugg söndag. Men sådanna behövs också.
Juste eftersom jag tog det vita linnet med det svarta linnet med paljetter i fredags så tog jag boleron och det svarta linnet idag.

Puss Puss!


Idol

Hej!

Det var kul på festen i kväll. Vi åt middag och kollade på film. Det var någon skräckfilm. Jag såg bara de femton första minuterna av den. Men den verkade inge bra. Så jag och två andra gick och kollade på en annan film (på smällen). Men dom som såg hela filmen sa att den var jättedålig. Så jag är glad att jag inte såg den. Efter att vi sett på filmen så spodde min kompis mamma oss i numerologi ocj tarot. Det var väldigt spännande.
När jag kom hem så han jag precis se vem som åkte ut i idol. Det förvånade mig faktiskt inte att det var Johan som åkte. Jag har liksom känt det på mig. Men det är ändå konstigt att han åkte eftersom han har så många fans. Men jag tror att han kommer att klara sig riktigt bra ändå innom musiken.

Ses imorgon Kram!


Fest

Hej där!

Ska snart iväg till min kompis. Festen börjar 6. Så måste åka mellan halv och kvart i. Jag har fixat allt förutom frillan,läpparna och vilken tröja jag ska ha. Jag väljer mellan ett vitt linne med ett jättesött svart linne med paljetter över. Eller ett svart linne med en guldig bolero. Det är ett svårt val. Det svarta linnet med paljetter är lite sötare. Men boleron är lite snyggare. Så får se vad jag väljer. Kanske skriver ett till inlägg innan jag åker med en bild på ressultatet. Eller så får ni det om jag orkar när jag kommer hem som borde vara runt halv elva, elva. Men nu måste jag gå och fixa det sista.

Ses senare Kram!


Sjuk

God morgon!

Igag har jag migrän. Det är jättejobbigt. För jag får ont i huvet och mår illa. Så jag får stanna hemma från skolan. Det är så typiskt att jag blev sjuk just idag när vi skulle fika i skolan och min kompis ska ha fest. Men jag kanske går i alla fall. Det smittar ju inte. Men jag får se.

Kram!


Utlottning!

Hej!

Det var väldigt roligt på teatern idag! Vi fick spela. När jag kom hem bestämde jag mig för att jag skulle ha en utlottning på min blogg. Jag kommer att lotta ut 3 gånger 100 kronor. Om du vill vara med i utlottningen så ska du bara maila mig på faaantaaan.blogg@hotmail.com och skriva vad du tycker bäst om med min blogg. Den som har den bästa komentaren vinner. Lycka till!

Puss!

Tö!

Hej Hej!

Förlåt för att det inte blev något inlägg i morse. Men tyvär så försov jag mig. Jag måste skaffa en veckarklocka!
Idag så har jag teater. Hoppas att vi inte bara får läsa igenom manuset. För det har vi fått göra två gånger i rad. Hoppas att vi får spela lite också. För det är så mycket roligare. Men det gäller bara för mig att komma ihåg att ta med mitt manus. För att annars så har jag ju ingen aning om vad jag ska säga.
Imorgon så ska jag på min kompis fest. Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig än. Men det börjar kanske att bli dags att tänka på det. För man vill ju inte stå där imorgon tio minuter innan man ska åka och inte vet vad man ska ha på sig. Men det blir nog förmodligen ett par jens och en festligare topp.
Idag så hade jag redovisning i so. Vi har jobbat med kristendommen. Det är skönt att det är över. Men vi fick existensfrågor till nästa vecka. Det tror jag kommer bli mycket jobbigare. För man ska skriva både vad kristendommen tror och vad jag själv tror.
Nu har det börjat töa. Det känns konstigt att det töar i november. Det är liksom en april grej. Men hoppas att det kommer ny snö om ett tag så att det blir en vit jul. För det är så tråkigt när det inte är någon snö på julafton.

Ses Puss Puss!

Jag med brillor

Såhär kul hade vi på ea idag!


Skorea!

Hejsan!

Har nu varit på på dans som slutade halv nio. Jag har ännu inte kommit på hur man mobilblogar eftersom mitt lösenord inte funkar när jag har gått in på blogg.se på mobilen.
Innan jag gick till dansen så gick jag in på wedins som hade skorea. Jag älskar skorea!  Jag hittade ett par jättefina skor för 199 kronor. Det är i och för sig inte äkta mocka. Men dom är supersnygga. Gröna med en ficka på sidan.
Imorgon så har jag redovisning i So på kristendom. Jag har inte gjort en av frågorna där man skulle ringa en kyrka och fråga att om gud finns varför är det så mycket krig och svält då. Men vi fick inte tag i kyrkan. Men jag får fråga min kompis som fick tag i dom vilket svar hon fick.

God natt! ZZZzzz

Vinterskor
Mina fina skor!


Mobilblogga?

Tjena!

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Idag har jag haft svenska och ea. I svenskan så ska vi skriva en novell som ska vara klar om två veckor. Jag har inte äns kommit till hälften. Så det blir att jobba hemma med den. Eftersom min dator är ganska så ny så har jag inget offispaket på den. Så jag kommer inte att kunna renskriva min novell på min dator. Utan jag får göra det i skolan. Men det får lösa sig.
Idag så försökte jag att mobilblogga. Men det gick inte så bra. Och eftersom jag har ett så konstigt kontantkort som kostar 2 kronor i grundavgift för att ringa till någon. Så för mig kostade det 30 kronor att vara inne på internet i 10 minuter. Så jag ville inte testa så länge. Men jag får försöka någon gång igen.
Det här blir troligtvis det sista inlägget idag. För jag ska iväg på dans om en och en halv timma. Då brukar jag komma hem ungefär kvart över nio. Så det kanske blir ett inlägg till. Om jag inte är för trött.

Vi ses puss!


Så trött!

God morgon!

Jag är bara så trött. När jag vaknade så hade jag svårare än vanligt att gå upp. Och jag brukar att ha svårt med det. Jag måste skaffa en veckarklocka. Jag vaknar alltid i tid. Men jag måste ha en som ringer när jag verkligen måste gå upp. Jag får ta och skriva upp en på önskelistan. Nu är det bara fyra dagar kvar till december. Min favoritmånad! Jag längtar.
Idag så har jag dans. Men jag kommer hem emellan. Så det blir nog ett inlägg då.
Kläder
Jeans-Scala
Vitt linne-Gina Tricot
Rosa linne-Ichi
Grå tjocktröja-Wow

Ha det bra kram!


Tävling

Hej där!

Kom hem för en timma sedan. Men har inte satt mig vid datorn förens nu eftersom Desperate Housewives började. Mitt favoritprogram. Det är spännande och alla är galna.
På simhoppen så gick vi igenom alla hopp som kommer på tävlingen som vi ska vara med i i december. Det är inte så svåra hopp. Och nu får du inte tro att det är hopp som skulle vara svåra för dom som inte går på simhopp. För jag har bara hoppat i två terminer. Så hoppen det handlar om är i prinsip hoppa i vanligt, hoppa i bakåt, dyka och hoppa i vanligt från trean. Så det är inte så svåra hopp. Men jag är ändå ganska så nervös. Men jag vet inte om jag kommer att kunna vara med. För det är samma dag som jag har dans. Och om jag vill komma in i en svårare grupp nästa år så måste jag gå på dom flesta lektioner. Om jag missar en till lektion så kommer jag behöva ta igen den och dansa i en annan grupp. Det är inte så roligt. För man kan ingen av deras danser. Så man flummar bara omkring. Men jag får sova på saken. Och om jag inte har bestämt mig imorn så har jag en vecka på mig. Så nu måste jag gå och sova på det.

God natt Kram!


Garderobsprobel

Gomorron!

Imorse när jag skulle klä på mig möttes jag av det eviga tjejproblemet. En aldeles för stor graderob men ingenting att ha på sig. Vad ska man göra vid sådanna tillfellen? Sälla berätta! Aja det blev
Jeans
Svart linne
Stor grå tröja
Jag måste tyvär gå och packa simhoppsbagen nu. Men vi ses ikväll. Så ha det bra!

Puss Puss!


Färdigpluggat

Hej!

Nu har jag äntligen pluggat färdigt med franskan och jag ska snart krypa ner i sängen med min nya bok. Just nu så kollar jag på film på datorn. Men när den är slut som den är snart så ska jag göra mig i ordning. Jag kan behöva en bra sömn inatt så att jag är utvilad till franskaprovet imorn.

Jag vet inte om jag kommer att kunna skriva något inlägg imorgon. Fårse om jag vaknar tidigt imornbitti så kanske det blir ett då. Men jag har simhopp vid halv sju och kommer inte att komma hem imorgon. Men det blir nog ett när jag kommer hem vid åtta halv nio.


Så vi ses då kram!


Snöbollskrig

Hej!

Jag har nu kommit hem efter ett väldigt blött snöbollskrig. Vi var sex kompisar. Så vi delade upp oss på två lag. Efter att vi hade haft snöbollskriget så åkte vi i en pulkabacke. Eftersom vi inte hade någon pulka så fick vi åka på rumpan. Det var inte tillräckligt halt så man kom nästan ingen vart. Men det var absolut en lyckad eftermiddag! När jag kom hem så satte jag mig framför datorn med en kopp varm choklad. Varmchoklad hör till snön tycker jag. Har man varit ute i snön så ska man dricka en kopp varmchoklad när man kommer in. Förut så tyckte jag inte om varmchoklad. Men nu kan jag inte fatta hur jag inte kunnat tycka om det.
Nu är det bara enmånad kvar till julafton. Min favoritdag på hela året. Jag älskar allt med julen! Och nu är det bara en månad kvar! Idag har vi köpt julmust. Så då känns det värkligen som om julen är påväg.
Igår läste jag ut min bok. Så ikväll ska jag krypa ner med fortsättningen (Livstid). Den förra boken slutade jättespännande! Så jag får se hur den här blir.
Nu måste jag plugga till franskaprovet imorgon.

Ses Kram!

Jag i snön   Julmust   Livstid


Måndamorgon

Hej svejs!

Det är måndamorgon och jag är som vanligt dödstrött. Jag kunde inte somna igår. SÅ jag somnade någon gång efter 12. Det är väldigt sent för mig. För jag är en sådan person som behöver mycket somn. Jag har ganska bråttom nu eftersom jag ska iväg om en halvtimma. Men ta hand om er.

Puss!


Nobels testamente

Hej!

Vi kom hem tidigare än vanligt från söddamiddagarna. Så det blev ett inlägg.
Det är sådanna här dagar som idag som jag hatar att bo på en ö. Det är jättemysigt på somrarna är man kan bada och ligga på stranden. Men när det snöar och blåser och man ska åka båt hem. Då är det bara blä! Särsklit eftersom vi inte har någon innomhusbåt heller. Men på vägen hem pratatde vi om sjunkande båtar och kom in på tatanic. Då ville min brora (som är sju år) kolla på den när vi kom hem. Eftersom vi kom hem vid nio hen han inte se så mycket. Men jag vet inte om det är en film för sjuåriga killar. VI får se imorn om han tycker att den är bra.
Nu så ska jag krypa ner i min varma säng med min bok (Nobels testament). Har bara 40 sidor kvar i den. Så jag är vid vad man brukar kalla det avgörande ögonblicket. Men jag tror att jag redan har listat ut vem som ligger bakom brottet. Men om du läser den så vill jag ju inte förstöra för dig så jag tänker inte säga vem det. Men när jag har läst ut den så ska jag läsa fortsättningen (Livstid). Det var den jag ville läsa från början. Men eftersom det var fortsättningen så behövde jag läsa den här först.
Men nu ska jag gå och läsa.

Ses imorn när jag ska hem till min kompis och ha snöbollskrig med alla mina skolkompisar! Så kul det ska bli!
Kram!

boken
Bokomslaget!


Ska iväg

Hej på dig!

Ska snart iväg till min kompis så det blir ett kort inlägg. Efter att jag har varit hos henne så ska jag till morfar. Eftersom jag inte hinner hem imellan så har jag på mig kläderna jag ska ha hos morfar. Det är
Ett svart linne-Gina Tricot
Vit väst-Kaphal
Jeans-Scala
Jag kommer troligtvis hem sent. Så vi ses imorn.

Puss & Kram!


Söndamorgon!

Hej!

Jag önskar att jag kunde sova hela dagen. Men tyvär så går inte det. Man måste ta sig i kragen och gå upp även på söndagar. Jag ska till min kompis vid tre och sen så ska jag på söndamiddag hos morfar. Men mina bonus mostrar ska dit och dom bor i USA och Italien. Så jag har inte träffat dom på ett tag. Men fram till tre så ska jag slappa! Bara göra ingenting. Det tycker jag är så härligt att bara ta det lungt. Titta på film eller vara inne på datorn.
Snön ligger fortfarande kvar och snart så ska jag ut i den. Tyvär så har våran pulka gått sönder. Så jag kan inte åka pulka. Men jag kan fortfarande bygga en snögubbe. Om det finns snö till det. Men det hoppas jag. Årets första snögubbe för min del.

Puss Puss!


SNÖ!!!

Hej Hej!

Inatt har det SNÖAT! Härligt! Den här snön har i alla fall lagt sig och inte bara smält bort. Även om jag vet att det inte är så troligt så hoppas jag att den här snön kommer att hålla. För det är så mysigt på vintern med all snö och tända ljus i fönstren. December är nog min favoritmånad. För då så är det advent, lucia ocj jul.
Idag ska vi till stan för att min  brorsa ska dansa. Sedan så ska vi hem till våra kompisar. Det ska bli roligt att träffa dom. För det var ett tag sedan. Men det jobbiga är att det är en så lång bilresa dit. Dom bor på andra sidan av stan. Så det är ganska långt. Men måste hoppa in i duchen nu.

Ses!
snö
Utsikten från frönstret i morse!


Anna åkte

Hej svejs!

Tyvär så var det inte Robbin som åkte utan Anna. Det var tråkigt. För hon var ju så bra. Fast jag tycker nog om Kevin eller Alice. Jag tyckte att det var väldigt konstigt att Johan hände löst. För han har ju så himla många helgalna fans. Men det roliga är nog när de andra i idol är avundsjuka på att Johan har så många fans och inte dom.
I skolan ska alla sticka på slöjden. Så vart man än går finns det någon som stickar antingen en mössa eller en halsduk. Själv så har jag hunnit göra två mössor. En randig och en grå.

Puss Puss!

Härligt med fredag!

Hej där!

Härligt att det äntligen är fredag. Fast allt har ju sina nakdelar och tyvär så har vi två och en halv timmars matte varje fredag. Jag fattar inte hur alla lärare kan tro att vi ska orka med det. Särskilt på fredagar. Men vi slutar iallafall två så det är ju skönt.
Nu så har jag kollat på idol och fredag hela vecka. Tyvär så missade jag halva idol. Jag satt vi dator och bara klickade runt. Förut så var jag inne på massvis med olika hemsidor. Men nu så vet jag aldrig vad jag ska gå in på. Snart så börjar andra delen av idol. Hoppas att Robbin åker ut!

Ses snart kram kram!

Första snön + hamster

Hej!

Idag har den första snön fallit över Stockholm. Det var stora tunga snöflingör som tyvär smälte bort när dom nådde marken. Förhoppningsvis så kommer det att komma mer snö så att vi får en vit jul.
Den andra roliga saken som hände idag var att vi köpte en hamster idag.Tyvär så var den så liten att den kunde krypa ut genom gallret till den nya buren. Så hon får bo i den gammla buren tills vi har köpt en plastbur. Men förhoppningsvis så kan vi köpa en imorgon.


Ha det bra kram!


RSS 2.0